Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Θλίψη για γνωστό παίκτη ριάλιτι που αυτοκτόνησε με κοκτέιλ κοκαΐνης, χαπιών και αλκοόλ!

Έχουν σοκαριστεί οι πάντες!

5 Ιουνίου 2019 19:03
Θλίψη για γνωστό παίκτη ριάλιτι που αυτοκτόνησε με κοκτέιλ κοκαΐνης, χαπιών και αλκοόλ!

Κύπριος παίκτης ριάλιτι και πρώην ποδοσφαιριστής αυτοκτόνησε σε πολύ νεαρή ηλικία παίρνοντας κοκαΐνη, χάπια και πίνοντας αλκοόλ!


Ο λόγος για τον Μάικ Θαλασσίτη που έγινε γνωστός από την συμμετοχή του στο reality Love Island, αυτοκτόνησε σε ένα πάρκο αφού πρώτα κατανάλωσε ένα θανατηφόρο «κοκτέιλ» με κοκαϊνη και αλκοόλ.

Οι τοξικολογικές εξετάσεις έδειξαν ότι είχε πάρει επίσης αντικαταθλιπτικά φάρμακα, ενώ ανιχνεύθηκε και μικρή ποσότητα παρακεταμόλης. Ο 26χρονος Μάικ Θαλασσίτης, εντοπίστηκε κρεμασμένος από μία γυναίκα που είχε βγει για τρέξιμο, στις 16 Μαρτίου του 2019.

Η Emma Clawson, η πρώτη αστυνομικός που βρέθηκε στο σημείο της τραγωδίας, κατέθεσε πως «είδα το σημειωματάριο – Ήταν ένας συνδυασμός προσωπικού ημερολογίου και επιστολών με θετικές σκέψεις. Στο πίσω μέρος του, υπήρχαν μερικές επιστολές για την οικογένειά του»…

Ο Μάικ Θαλασσίτης είχε αγωνιστεί στην League 2 του αγγλικού πρωταθλήματος και όταν τελείωσε η ποδοσφαιρική του καριέρα, γνώρισε μεγάλη τηλεοπτική επιτυχία συμμετέχοντας στην τρίτη σεζόν του ριάλιτι Love Island, το καλοκαίρι του 2017 και στη συνέχεια στο Celebs Go Dating.

Ηράκλειο: Το συγκλονιστικό μήνυμα του 27χρονου - Έγραψε «συγγνώμη» στο facebook κι έπεσε από τα Τείχη!

Το απόγευμα της Τρίτης όταν ο 27χρονος Παναγιώτης απο το Ηράκλειο Κρήτης έκανε μία ανάρτηση στο προσωπικό του προφίλ στο facebook ζητώντας συγνώμη για τον πόνο που θα προκαλέσει.

Στο μήνυμά του εξηγούσε τους λόγους για τους οποίους θα έβαζε τέλος στη ζωή του. Παράλληλα, ο 27χρονος ζήτησε από τα υπόλοιπα μέλη της ομάδας να παρευρεθούν στην κηδεία του.

Μετά την συγκεκριμένη ανάρτηση, ο νεαρός άνδρας ανέβηκε στα Ενετικά Τείχη και στο ύψος της Πύλης του Ιησού έκανε τη βουτιά στο κενό.

Η απίστευτη τραγωδία σημειώθηκε λίγα μόλις μέτρα μακριά από την οικογενειακή επιχείρηση που διατηρεί η οικογένεια του.

Τα ουρλιαχτά της μητέρας πάγωσαν το αίμα καταστηματαρχών και περαστικών. Όλοι οι συγγενείς και φίλοι του 27χρονου έχουν σοκαριστεί από το τραγικό αυτό συμβάν καθώς όπως αναφέρουν δεν υπήρξε κανένα σημάδι.

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

 Σοκ στην Κρήτη: Γιος επιχειρηματία ο 27χρονος που έπεσε από τα Ενετικά Τείχη!

Τραγωδία στην Κρήτη: Έπεσε από τα Ενετικά Τείχη και σκοτώθηκε!

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις και νέα για την Ελλάδα και τον κόσμο στο Athensmagazine.gr

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share