Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Τρομακτικό ατύχημα: Φουσκωτό κάστρο «πέταξε» στον αέρα ενώ βρισκόντουσαν μέσα παιδιά! (Video)

Τα παιδιά τραυματίστηκαν!

5 Ιουνίου 2019 14:06
Τρομακτικό ατύχημα: Φουσκωτό κάστρο «πέταξε» στον αέρα ενώ βρισκόντουσαν μέσα παιδιά! (Video)

Τρομακτικό ατύχημα στη Ρωσία από φουσκωτό κάστρο που «πέταξε» στον αέρα και αναποδογύρισε με αποτέλεσμα να τραυματιστούν τα παιδιά που βρίσκονταν μέσα σ’ αυτό, ένα αγόρι κι η αδελφή του.

Η μητέρα τους διακρίνεται στο βίντεο από την πόλη Τολιάτι, της επαρχίας Σαμάρα, να τρέχει πανικόβλητη μαζί με άλλους γονείς καθώς ο αέρας παρασέρνει το φουσκωτό κάστρο σε σημείο όπου βρίσκονταν τραμπολίνα.

Οι Αρχές ξεκίνησαν έρευνα εις βάρος του ιδιοκτήτη για εγκληματική αμέλεια.

Στην πόλη Ουλάν Ουντέ τέσσερα παιδιά ηλικίας επτά ετών και κάτω τραυματίστηκαν στα κεφάλια τους και έπεσαν σε κώμα, όταν μια ξαφνική ριπή ανέμου σήκωσε ένα φουσκωτό κάστρο σε ύψος τριώροφου κτιρίου προτού το ρίξει στο έδαφος στα τέλη Μαϊου.

Σοκαριστικό τροχαίο: Tρακτέρ συγκρούστηκε με ποδηλάτη! (Video)

Χθες το πρωί στα Τρίκαλα, κάμερες ασφαλείας καταστήματος της περιοχής κατέγραψαν ένα σοκαριστικό τροχαίο ανάμεσα σε έναν ποδηλάτη και ένα τρακτέρ.

Το περιστατικό συνέβη επί της οδού Καρδίτσης όταν ο ποδηλάτης κινούνταν κανονικά στην πορεία του και το τρακτέρ στρίβοντας προς το πρατήριο υγρών καυσίμων το παρασέρνει.

Ο τραυματίας ποδηλάτης μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο Τρικάλων, χωρίς ευτυχώς η ζωή του να βρίσκεται σε κίνδυνο.

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Τραγωδία στην Κρήτη: Νεκρή εργαζόμενη ξενοδοχείου!

Σοκ στα Χανιά: Μαθητές Δημοτικού έγιναν ''λιώμα'' και κατέληξαν στο νοσοκομείο!

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις και νέα για την Ελλάδα και τον κόσμο στο Athensmagazine.gr

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share