Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Το μοναδικό φεστιβάλ μουσικής στην έρημο του Star Wars!

ΟΙ λάτρεις του Star Wars έχουν την ευκαιρία να ζήσουν μια μοναδική εμπειρία...

5 Ιουνίου 2019 14:01
Το μοναδικό φεστιβάλ μουσικής στην έρημο του Star Wars!

Οι λάτρεις της κινηματογραφικής σειράς Star Wars θα μπορέσουν να παρακολουθήσουν ένα Μουσικό Φεστιβάλ αργότερα φέτος, στην έρημο όπου κινηματογραφήθηκαν οι θρυλικές ταινίες.

Το Φεστιβάλ Les Dunes Electroniques ιδρύθηκε το 2014, αλλά δεν έχει πραγματοποιηθεί τα τελευταία τρία χρόνια.

Τον Σεπτέμβριο, θα επιστρέψει με 30 ώρες «συνεχούς μουσικής» από μια σειρά από Τυνήσιους, Γάλλους και διεθνείς καλλιτέχνες της ηλεκτρονικής μουσικής.

Το Φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί στο One Jmel, κοντά στη Nefta της Τυνησίας – γνωστής και ως πατρίδας του Luke Skywalker (Λουκ Σκάιγουοκερ), της πόλης Mos Espa, στον πλανήτη Τατουίν, στη σειρά Star Wars.

«Η τοποθεσία αυτού του 30ωρου rave πάρτι δεν μοιάζει με καμία άλλη, με αμμόλοφους και τα παραδοσιακά θολωτά σπίτια πίσω από τις δύο σκηνές Φεστιβάλ. Στο Φεστιβάλ “ Les Dunes Electroniques” που θα διεξαχθεί στις 21-22 Σεπτεμβρίου θα φιλοξενηθούν 30 από τους σημαντικότερους εκπροσώπους της παγκόσμιας underground ηλεκτρονικής μουσικής σκηνής», σύμφωνα με το NME.

Ο δημιουργός της διάσημης σειράς ταινιών. Τζορτζ Λούκας εμπνεύστηκε από το όνομα της περιοχής Τατουίν για να ονομάσει τον πλανήτη από τον οποίο κατάγονται ο Άνακιν Σκάιγουοκερ και ο Λουκ Σκάιγουοκερ.

To Star wars προσγειώθηκε στη Disneyland (photos)

Στην “Άκρη του Γαλαξία” είναι το όνομα του νέου θεματικού πάρκου της Disneyland με θέμα το Star Wars. Το πάρκο άνοιξε επίσημα τις πύλες του κοντά στο Αναχάιμ της Καλιφόρνια, και αναμένεται να ενθουσιάσει τους φανατικούς οπαδούς της σειράς, και όχι μόνο… Σύμφωνα με στελέχη της Disney χρειάστηκαν πάνω από πέντε χρόνια για την ολοκλήρωση του θεματικού πάρκου.

Το Star Wars: Galaxy’s Edge έχει δύο νέα εντυπωσιακά παιχνίδια – το ένα ταξιδεύει τους επισκέπτες στον εξωτικό πλανήτη Μπατού και τους πηγαίνει βόλτα με το Millennium Falcon, ενώ το άλλο, το «Star Wars: Rise of the Resistance» αναμένεται να ξετρελάνει τους θαυμαστές, προσγειώνοντάς τους καταμεσής μιας μάχης ανάμεσα στους Επαναστάτες της Αντίστασης και στο Πρώτο Τάγμα.

Οι επισκέπτες θα μπορούν να κατασκευάσουν δικά τους ρομπότ έναντι 99.99 δολαρίων και δικά τους φωτόσπαθα καταβάλλοντας το διπλάσιο ποσό, να έλθουν σε επαφή με αλλόκοτους «εξωγήινους» ή να απολαύσουν το ίδιο μπλε ποτό που ήπιε ο Λιουκ Σκάιγουοκερ στην πρώτη ταινία της σειράς το 1977. Τις δύο πρώτες εβδομάδες στο θεματικό πάρκο Star Wars των 14 στρεμμάτων θα μπορούν να προσέλθουν μόνο όσοι έχουν ήδη προπληρώσει το εισιτήριο.

Ρίξτε μια ματιά στο εντυπωσιακό εσωτερικό του:


Πηγή: Travelstyle.gr

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Στην Σκιά των Βράχων" - Δείτε όλο το πρόγραμμα του φεστιβάλ!

Θεσσαλονίκη: H μεγαλύτερη γιορτή μπέργκερ!

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις και νέα για την Ελλάδα και τον κόσμο στο Athensmagazine.gr

 
 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share