Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Φρίκη: Άφησαν 12χρονο δεμένο να πεθάνει απο την πείνα!

Τραγωδιά!

5 Ιουνίου 2019 13:37
Φρίκη: Άφησαν 12χρονο δεμένο να πεθάνει απο την πείνα!

Ο 12χρονος Eduardo Posso πέθανε στις 24 Μαΐου με φρικτό τρόπο, χτυπημένος και δεμένος σε μία βρύση με ηλεκτροφόρο κολάρο σκύλου στον λαιμό του.

Ο 32χρονος πατέρας του Luis Posso και η θετή μητέρα του, η 25χρονη Dayana Medina-Flores, αντιμετωπίζουν κατηγορίες για φόνο, καθώς πιστεύεται πως άφησαν τον 12χρονο να πεθάνει από την πείνα.

Το ζευγάρι από την Ιντιάνα, όπως αναφέρουν δημοσιεύματα, κρατούσαν το αγόρι κλεισμένο στο μπάνιο ενός μοτέλ, κατά τις τελευταίες μαρτυρικές εβδομάδες της ζωής του.

Μάλιστα αναφέρεται πως ο πατέρας του είχε βγάλει και selfie με τον αλυσοδεμένο γιο του, την οποία οι αρχές ανακάλυψαν κατά την έρευνα που έγινε μετά τον τρομακτικό θάνατο του Eduardo.

Το λουρί ήταν δεμένο γύρω από τη μπάρα για τις πετσέτες, στο μπάνιο του μοτέλ, και ο Posso με τη Medina-Floresτον άφηναν το αγόρι ολομόναχο έτσι δεμένο για να μοιράσουν φυλλάδια για το περιπλανώμενο τσίρκο στο οποίο δούλευαν.

Η Medina-Flores είπε στις αρχές πως στις 23 Μαΐου ο Eduardo αρρώστησε και ήταν πολύ αδύναμος για να φάει. Την επόμενη ημέρα ο πατέρας του τον μετέφερε στο νοσοκομείο, όπου λίγο αργότερα διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Οι αστυνομικοί ανακάλυψαν αλυσίδες, χειροπέδες, ηλεκτροφόρο κολάρο σκύλου, σχοινιά και λουκέτα κρυμμένα κάτω από το κρεβάτι, στο δωμάτιο του μοτέλ, μετά τον θάνατο του άτυχου αγοριού.

Αρχικά η Medina-Flores αρνήθηκε πως γνώριζε την αβάσταχτη κακοποίηση σε βάρος του αγοριού, αλλά αργότερα είπε πως ο Posso είχε χτυπήσει αμέτρητες φορές τον γιο του.

Ο Posso και η Medina-Flores κρατούνται χωρίς εγγύηση μέχρι να οδηγηθούν εκ νέου στο δικαστήριο.

Οικοδόμος βρήκε ένα μωρό στα σκουπίδια. Αυτό που συνέβη 20 χρόνια αργότερα, έχει συγκλονίσει τον πλανήτη!

Τον Οκτώβριο του 1995 ένας οικοδόμος από το Chicago πετούσε κάτι σκουπίδια όταν άκουσε ήχους κλάματος. Όταν κοίταξε μέσα σε μια σακούλα με διπλό κόμπο στον κάδο, σοκαρίστηκε ανακαλύπτοντας ένα νεογέννητο μωρό που το είχε αφήσει η ίδια του η μητέρα να πεθάνει.Ο Gerald Rocky Hyatt, ο άντρας που την βρήκε, πήγε το μωρό αμέσως στο νοσοκομείο. Οι νοσοκόμες την ονόμασαν Mary Grace και η ιστορία της την έκανε διάσημη στην πόλη του Chicago.

H Mary Grace δόθηκε για υιοθεσία και ονομάστηκε Morgan Hill. Η θετή της μητέρα, η Sandi, είχε κρατήσει έναν φάκελο γεμάτο αποκόμματα εφημερίδας για την μικρή Mary Grace. Η Morgan μεγάλωσε γνωρίζοντας ότι είναι υιοθετημένη, αλλά μόλις δύο χρόνια πριν – σε ηλικία 20 ετών – έμαθε επιτέλους την ιστορία για το πώς ένας οικοδόμος της έσωσε την ζωή.

Η Morgan άρχισε να ψάχνει τον Gerald Rocky Hyatt, τον άντρα που αποκαλεί “φύλακα άγγελο” της. Οι δημοσιογράφοι του KHSB συμφώνησαν να την βοηθήσουν να το βρει.

20 χρόνια μετά από αυτή την μοιραία μέρα στον κάδο, κάτι απίθανο συνέβη:

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Τραγωδία στην Κρήτη: Νεκρή εργαζόμενη ξενοδοχείου!

Σοκ στα Χανιά: Μαθητές Δημοτικού έγιναν ''λιώμα'' και κατέληξαν στο νοσοκομείο!

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις και νέα για την Ελλάδα και τον κόσμο στο Athensmagazine.gr

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share