Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Serial killer στην Κύπρο: «Πάγωσαν» όταν άνοιξαν την τρίτη βαλίτσα - «Σκανάρουν» την λίμνη για την 6χρονη Σιέρα!

Πρωτοφανές περιστατικό!

5 Ιουνίου 2019 08:52
Serial killer στην Κύπρο: «Πάγωσαν» όταν άνοιξαν την τρίτη βαλίτσα - «Σκανάρουν» την λίμνη για την 6χρονη Σιέρα!

Πρωτοφανές είναι αυτό που είδε στην Κόκκινη Λίμνη, ο Αρχηγός Αστυνομίας Κύπρος Μιχαηλίδης, όπως δήλωσε συνομιλώντας με δημοσιογράφους. Συγκεκριμένα είπε ότι στα 42 χρόνια υπηρεσίας του στην Αστυνομία, πρώτη φορά είδε τέτοια αγριότητα.

Μετά την ανεύρεση της 3ης βαλίτσας θανάτου στην Κόκκινη Λίμνη μέσα στην οποία, σύμφωνα με την ομολογία του Serial Killer της Κύπρου βρίσκεται το πτώμα της 29χρονης Maricar Valdez (μένει να ταυτοποιηθεί μέσω DNA) έκλεισε ο ένας κύκλος των ερευνών στο Μιτσερό.

Ο 35χρονος, που τελεί υπό κράτηση για διερεύνηση σειράς δολοφονιών γυναικών και ανήλικων κοριτσιών, φέρεται να ομολόγησε ότι πέταξε στη Λίμνη Μεμί τη σορό της Σιέρα, κόρης της Μarry Rose από τις Φιλιππίνες, το πτώμα της οποίας εντοπίστηκε στις 14 Απριλίου σε φρεάτιο στο Μιτσερό.

Όπως διαπιστώθηκε από τους ιατροδικαστές το πτώμα που βρέθηκε εντός της βαλίτσας, ήταν σε κατάσταση προχωρημένης αποσύνθεσης, δεμένο ενώ η βαλίτσα περιείχε επίσης και πλάκες πεζοδρομίου.

Σημειώνεται πως στην Κόκκινη Λίμνη στο Μιτσερό, είχαν εντοπιστεί αρχικά δύο βαλίτσες, με τα πτώματα της Livia Florentina Bunea, 36 χρόνων από τη Ρουμανία και της κόρης της Elena Natalia Bunea, 8 χρόνων, οι οποίες σύμφωνα με την ομολογία του Νίκου Μεταξά, δολοφονήθηκαν τον Σεπτέμβριο του 2017.

Σήμερα (5/6) οι έρευνες για τα θύματα του στυγερού δολοφόνου μεταφέρονται στην Λίμνη Μεμί ης Κύπρου, όπου αναζητείται η σορός της 6χρονης Σιέρα.

Serial killer Κύπρου: Η σορός που βρέθηκε ανήκε στην 29χρονη Μαρικάρ!

Η σορός που βρέθηκε στην Κόκκινη Λίμνη της Κύπρου ανήκε στην 29χρονη Μαρικάρ Βαλντέζ Αργκιολά από τις Φιλιππίνες. Η σορός της βέβαια θα ταυτοποιηθεί και με εξέταση DNA για επιβεβαίωση. Συγκλονίζουν οι εξελίξεις με τον serial killer της Κύπρου και τα πτώματα που είχε θάψει.

Η Μαρικάρ Βαλντέζ εξαφανίστηκε στις 13 Δεκεμβρίου του 2017. Η αδερφή της έκανε τα πάντα για να κοινοποιήσει τις Αρχές, ούτως ώστε να εντοπιστεί η αδερφή της, ενώ τον Φεβρουάριο του 2018 εντοπίστηκε στους Αγίους Ομολογητές η άδεια παραμονής της.

Στην τρίτη βαλίτσα που βρέθηκε σήμερα στην Κόκκινη Λίμνη στο Μιτσερό από δύτη που βούτηξε στα θολά νερά της, βρέθηκε το πτώμα της 29χρονης Μαρικάρ Βαλντέζ Αργκιολά, από τις Φιλιππίνες, την οποία παραδέχθηκε ότι σκότωσε ο κατά συρροή δολοφόνος το Δεκέμβριο του 2017.

Μετά την αποκάλυψη με τις κατά συρροή δολοφονίες από τον 35χρονο λοχαγό της Εθνικής Φρουράς και την παραδοχή του ότι σκότωσε την 29χρονη, ήρθαν στο φως συγκλονιστικά στοιχεία όπως ότι ο ύποπτος συνομιλούσε και με φίλη του θύματος, η οποία ωστόσο δεν συναντήθηκε μαζί του. Μάλιστα ο λοχαγός της είχε αναφέρει μεταξύ άλλων, ότι τη φίλη της την σκότωσαν οι κυπριακές Αρχές. Οι σοροί που εντοπίστηκαν κατά σειρά είναι:

-Μαρί Ρόουζ, 38 ετών από τις Φιλιππίνες. Η σορός της εντοπίστηκε στις 14 Απριλίου στο φρεάτιο του μεταλλείου στο Μιτσερό. -Αριάν Παλάνας, 28 ετών από τις Φιλιππίνες. Η σορός της εντοπίστηκε στις 20 Απριλίου στο φρεάτειο του μεταλλείου στο Μιτσερό. -Κάχτα Ανού, 30 ετών από το Νεπάλ. Η σορός της εντοπίστηκε στις 25 Απριλίου σε πηγάδι στο πεδίο βολής της Ορούντας. -Λίβια Μπουνέα, 36 ετών από τη Ρουμανία.

Η σορός της εντοπίστηκε στις 28 Απριλίου μέσα σε βαλίτσα, στην Κόκκινη Λίμνη. -Έλενα Μπουνέα, 8 ετών, από τη Ρουμανία. Κόρη της 36χρονης Λίβιας. Η σορός της εντοπίστηκε στις 5 Μαΐου, μέσα σε ταξιδιωτική τσάντα, επίσης στην Κόκκινη Λίμνη. -Μαρικάρ Βαλντέζ Αργκιολά, 29 ετών από τις Φιλιππίνες. Η σορός της εντοπίστηκε το πρωί, μέσα σε ταξιδιωτική βαλίτσα, στην Κόκκινη Λίμνη.

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Serial killer: Ο "Ορέστης" είναι άρρωστος με τα βιβλία του Game of Thrones!

Serial killer στην Κύπρο: Ζήτησε ιερέα να εξομολογηθεί πριν το δικαστήριο!

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις για την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο Athensmagazine.gr

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share