Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Συναγερμός: Δύο ληστείες στο κέντρο της Αθήνας!

Με διαφορά λίγων λεπτών!

4 Ιουνίου 2019 17:38
Συναγερμός: Δύο ληστείες στο κέντρο της Αθήνας!

Συναγερμός σήμανε στις Αρχές το μεσημέρι της Τρίτης καθώς σημειώθηκαν δύο ληστείες, η πρώτη σε σούπερ μάρκετ και η δεύτερη σε φροντιστήριο.

Συγκεκριμένα η πρώτη ληστεία σημειώθηκε σε γνωστή αλυσίδα σούπερ μάρκετ στην οδό Σουλτάνη. Οι ληστές αφαίρεσαν τα χρήματα από το ταμείο και στη συνέχεια τράπηκαν σε φυγή.

Λίγη ώρα αργότερα, σημειώθηκε ακόμα μία ληστεία στο κέντρο της Αθήνας και συγκεκριμένα σε φροντιστήριο στην οδό Κωλέττη. Δύο άτομα εισέβαλαν στο κτήριο, ακινητοποίησαν τον υπάλληλο με την απειλή όπλου και αφαίρεσαν όσα χρήματα που είχε πάνω του.

Οι Αρχές έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψή τους.

Ηράκλειο: Ληστεία με 19.500 ευρώ εξιχνιάστηκε 14 μήνες μετά!

Η ληστεία, που διαπράχθηκε την 1η Μαρτίου 2018, σε βάρος 41χρονου σε περιοχή του Δήμου Μαλεβιζίου στο Ηράκλειο εξιχνιάστηκε.

Ταυτοποιήθηκε ως δράστης 30χρονος άνδρας, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για τη διάπραξη της εν λόγω ληστείας και παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων, σύμφωνα με την ανακοίνωση της Αστυνομίας.

Τις μεταμεσονύχτιες ώρες της 1ης Μαρτίου 2018, με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου του και επιβαίνοντας σε Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο με την απειλή όπλου, απέσπασε από τον 41χρονο, το χρηματικό ποσό των 19.5000 ευρώ. Από την ενδελεχή προέκυψε ότι στη συγκεκριμένη ληστεία εμπλέκεται ο 30χρονος.

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί στην οικία του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν κυνηγετικό όπλο και θήκες μεταφοράς πυροβόλου όπλου.

Ο 30χρονος με την σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία, θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

Η προανάκριση συνεχίζεται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ηρακλείου για την τυχόν συμμετοχή κι άλλων ατόμων στη συγκεκριμένη ληστεία.

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Ληστεία στα ΕΛΤΑ Ζωγράφου : Aνθρωποκυνηγητό από την αστυνομία!

Πέλλα: Ληστεία σε κρεοπωλείο!

Για περισσότερες ειδήσεις και νέα για την Ελλάδα και τον κόσμο δείτε στο AthensMagazine.gr
 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share