Πέμπτη, 29 Οκτωβρίου 2020

Αυτή είναι η παραλία της Αττικής που θερίζουν οι κλοπές στους λουόμενους!

Μεγάλη προσοχή!

4 Ιουνίου 2019 13:39
Αυτή είναι η παραλία της Αττικής που θερίζουν οι κλοπές στους λουόμενους!

Ακόμα δεν ξεκίνησαν τα μπάνια και έχουμε ήδη τα πρώτα κρούσματα κλοπών σε λουόμενους.

Ο δημοσιογράφος του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του STAR, Γιάννης Σωτηρόπουλος πήγε σε παραλία στο Πόρτο Ράφτη, όπου την Κυριακή των εκλογών τους ρήμαξαν στις κλοπές.

Οι λουόμενοι στην παραλία του Αγίου Σπυρίδωνα στο Πόρτο Ράφτη μπορεί να απόλαυσαν τον ήλιο και τη θάλασσα, όμως την ίδια στιγμή και χωρίς να γίνουν αντιληπτοί οι…κακοποιοί αλώνιζαν και ρήμαζαν τα αυτοκίνητα τους στο υπαίθριο πάρκινγκ.

Αυτή είναι η παραλία της Αττικής που θερίζουν οι κλοπές στους λουόμενους!

Σύμφωνα με καταγγελίες την Κυριακή των εκλογών που γέμισε η συγκεκριμένη παραλία οι κακοποιοί έκαναν επιδρομή και «χτύπησαν» πολλά αυτοκίνητα λουομένων.

«Φτερά» έκαναν οι τσάντες και τα πορτοφόλια ακόμα στην παραλία, εκεί που απλώνει κάποιος την πετσέτα.

Πόρτο Ράφτη: Ο επίγειος παράδεισος της Αττικής που τον χειμώνα η Αστυνομία επιτρέπει να μετατρέπεται σε άνδρο των Ρομά!

Πόρτο Ράφτη: Ένας επίγειος παράδεισος και ιδανικός προορισμός για κάθε κάτοικο της Αθήνας! Καλοκαιράκι, παραλία, βουτιές και διασκέδαση στον πιο δημοφιλή προορισμό στην Αττική!

Ένας επίγειος παράδεισος, ένα βήμα από την Αθήνα και μια ανάσα από το αεροδρόμιο "Ελευθερίος Βενιζέλος" που τον χειμώνα η Αστυνομία αφήνει απροστάτευτο!

Οι καταγγελίες χιλιάδες! Κάθε χειμώνα το ίδιο τροπάριο όμως φέτος το κακό έχει παραγίνει! Κάτοικοι που ξυπνούν και δεν βρίσκουν τα αυτοκίνητά τους, επιχειρηματίες που πάνε να ανοίξουν τα περίπτερά τους και δεν βρίσκουν ούτε τσίχλες! ΑΤΜ ανατινάζονται, σούπερ μάρκετ ανοίγουν και μετά τα μεσάνυχτα αλλά όχι για ψώνια! Η εγκληματικότητα έχει βαρέσει κόκκινο, οι κάμερες καταγράφουν, η Αστυνομία τους εντοπίζει αλλά δεν τους καλεί καν για κατάθεση!

Σε όλες τις περιπτώσεις οι δράστες Ρομά! Το άνδρο των Ρομά από το Κορωπί τις νυχτερινές ώρες μετακομίζει στο Πόρτο Ράφτη και η Αστυνομία απλά παρατηρεί! Τους τρέμει και το δείχνει με κάθε τρόπο! Την γλεντάνε μέχρι και οι... γύφτοι! Αξιοσημείωτο! Χτυπάνε ΠΑΝΤΑ νύχτα με κακοκαιρία! Έχουν καταλάβει ότι τα παλικάρια μας δεν θα βγουν καν για περιπολεία μέσα στις βροχή και θα ξεκουράσουν το κορμάκι τους στα ζεστά! Αλλά και κακοκαιρία να μην έχει θα απολαύσουν το κεφαδάκι τους σε κανά "Γρηγόρη"!

Το μόνο που γνωρίζει καλά να κάνει η Αστυνομία στην συγκεκριμένη περιοχή είναι το καλοκαίρι να την "στήνει" στην μεγάλη Λεωφόρο, λίγο πριν μπεις στο Πόρτο Ράφτη, όπου η Τροχαία έχει βάλει διπλή διαχωριστική γραμμή σε ευθεία που ξεπερνάει τα 2 χιλιόμετρα απλά για να κόβει κλήσεις σε προσπεράσεις! Κλήσεις που αγγίζουν τα 1.000 ευρώ, αφαίρεση πινακίδων και διπλώματος για μήνες! Στους Ρομά μπροστά όμως σούζα!

Σε ένα κράτος μπουρδέλο, η Αστυνομία σφυρίζει αδιάφορα στο Πόρτο Ράφτη! Στην περιοχή με την μεγαλύτερη εγκληματικότητα τους τελευταίους μήνες στην Αττική το Αστυνομικό Τμήμα διαθέτει ΕΝΑΝ αστυνομικό βάρδιας! Δυστυχώς οι πολιτές πρέπει να προστατέψουν τα πάντα μόνοι τους!

Y.Γ.: Το παρακάτω βίντεο είναι από ληστεία στο σούπερ μάρκετ "Γέγος"

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Καισαριανή: Κινηματογραφική ληστεία σε χρηματαποστολή!

Θεσσαλονίκη: Ληστεία αξίας 100.000 ευρώ σε κοσμηματοπωλείο!

Για περισσότερες ειδήσεις και νέα για την Ελλάδα και τον κόσμο δείτε στο AthensMagazine.gr
 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share