Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Κυκλοφοριακό κομφούζιο στη Συγγρού, Κηφισό και Παραλιακή!

«Παρέλυσε» η Συγγρού λόγω έργων!

4 Ιουνίου 2019 11:28
Κυκλοφοριακό κομφούζιο στη Συγγρού, Κηφισό και Παραλιακή!

Κίνηση για γερά νεύρα! Τεράστιο μποτιλιάρισμα έχει δημιουργηθεί στη λεωφόρο Συγγρού από νωρίς το πρωί της Τρίτης, λόγω εργασιών αποκατάστασης βλαβών στο οδόστρωμα που πραγματοποιούνται στο ρεύμα προς Αθήνα. Τα οχήματα έχουν σχηματίσει μια ατελείωτη ουρά και οι οδηγοί θα πρέπει να οπλιστούν με ιώβεια υπομονή.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Περιφέρειας Αττικής οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα διαρκέσουν περίπου 15 ημέρες. Συγκεκριμένα, για αυτές τις μέρες διακόπτεται η κυκλοφορία των οχημάτων στις δύο δεξιές λωρίδες της Λ. Συγγρού, από το ύψος της συμβολής της με την οδό Καλλιρρόης έως το ύψος της συμβολής της με την οδό Αμβρ. Φραντζή.

Αυξημένη είναι η κίνηση αυτή την ώρα στην Αθηνών Λαμίας από τη Λ. Αθηνών έως την Αχαρνών και την Αττική Οδό έως τα ΚΤΕΛ, στην Κατεχάκη, στο ρεύμα από Ηλιούπολη και στην άνοδο της λεωφόρου Κηφισίας.

Η κίνηση στην Αθήνα μέσα από τον χάρτη της Google, ώρα 10:30

Οι οδηγοί που χρησιμοποιούν την εκ των κυρίων οδικών αρτηριών της Αθήνας, καλούνται να οπλιστούν με υπομονή... διαρκείας καθώς θα αντιμετωπίζουν αυτό το πρόβλημα καθημερινά για τουλάχιστον 15 ημέρες, όσο είναι το διάστημα που θα χρειαστεί να ολοκληρωθούν τα έργα αποκατάστασης βλαβών στην άσφαλτο.

Λεωφόρος Συγγρού: Μεγάλα προβλήματα στην κυκλοφορία λόγω έργων!

Οι τρεις λωρίδες στη λεωφόρο Συγγρού από τρεις γίνονται μία, εξαιτίας έργων στο τμήμα από τη συμβολή με την Καλλιρρόης μέχρι την Φραντζή. Τα έργα αφορούν την αποκατάσταση βλαβών στο οδόστρωμα, το οποίο έχει υποστεί καθίζηση.

«Σήμερα υπάρχουν δύο χρονικές περίοδοι μέσα στην ημέρα που η Συγγρού παρουσιάζει σημαντική ανάσχεση. Σύμφωνα με τις παρατηρήσεις των κυκλοφοριακών φόρτων προκύπτει ότι καθημερινά από τις 7:45 έως τις 9 το πρωί η Συγγρού παρουσιάζει σημαντική ανάσχεση από το ύψος του Άγιου Σώστη ενώ σταδιακά μέχρι τις 10 περιορίζεται στο τμήμα από Καλλιρρόης μέχρι Φραντζή» εξηγεί ο πολεοδόμος-συγκοινωνιολόγος Ευθύμιο Μπακογιάννη στον Ελεύθερο Τύπο, μιλώντας για το πότε αναμένονται προβλήματα.

Σχετικά με το απόγευμα, ο κ. Μπακογιάννης αναφέρει ότι πρόβλημα εντοπίζεται καθημερινά από τις 17:00 έως τις 19:00 στο ύψος από την Καλλιρρόης και προς την Αθήνα.

Η Περιφέρεια Αττικής που εκτελεί τα έργα καλεί τους οδηγούς να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά τη διέλευσή τους από τα σημεία των εργασιών και να ακολουθούν τις ειδικές ρυθμίσεις που θα ισχύσουν.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share