Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

"Με χαράκωσε με μαχαίρι και με γρονθοκόπησε! Σάπια γλειώδη φάτσα γλειφτράκου στο χρήμα και την πουστιά!"

Άγρια ενδοοικογενειακή βία στην ελληνική showbiz!

4 Ιουνίου 2019 09:22

Δεν έχει περάσει παρά ένας μήνας από τον σάλο που προκλήθηκε από τις καταγγελίες της Μαντώ Τζαβάρα για άγριο ξυλοδαρμό από τον ίδιο τον σύζυγό της, γνωστό μπασκετμπολίστα, Μανώλη Παπαμακάριου!

Πάνω που κυκλοφόρησε η φήμη πως το ζευγάρι τα βρήκε ξανά η συγκεκριμένη κυρία με νέα ανάρτηση στο Facebook σοκάρει! Συγκεκριμένα έχει ανεβάσει φωτογραφίες από άγριο ξυλοδαρμό της ίδιας, με το πρόσωπό της πρησμένο και γεμάτο αίμα, τονίζοντας με την βλάβη την προκάλεσε ο πρώην πλέον συζυγό της, τον οποίο κατηγορεί και για κλοπή χρημάτων ώστε να αποφύγει την αυτόφορη διαδικασία, καθώς έχει υποβάλει μήνυση τόσο στον ίδιο όσο και στην μητέρα του Μανώλη Παπαμακάριο!

Το τραγικό στην όλη υπόθεση είναι πως ανάμεσα στο ζευγάρι υπάρχουν και παιδιά τα οποία βιώνουν με τον χειρότερο τρόπο την ενδοοικογενειακή αυτή κατάσταση!

Δείτε τις φωτογραφίες που πόσταρε η ίδια καθώς και η εφημερίδα Epsresso:

"Εγώ βίζιτα; Είσαι ζιγκολό, ναρκομανής και τζογαδόρος..."!

Με ανάρτηση της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, η πρώην σύντροφος του πασίγνωστου παλαίμαχου μπασκετμπολίστα Μανώλη Παπαμακάριου, Μαντω Τζαβάρα τον αποκαλεί κλεπτομανή, ναρκομανή και τζογαδόρο.

Μάλιστα την ανάρτηση της αυτή συνοδεύει και μια φωτογραφία της ίδιας στην οποία φαίνεται πολύ χτυπημένη και τρέχουν αίματα από το πρόσωπο της. Πρόκειται για την γυναίκα που ήταν να παντρευτεί ο μπασκετμπολίστας τον Δεκέμβρη και τελικώς κατι τέτοιο δεν συνέβη.

Ο Μανώλης Παπαμακαριος της απάντησε ανεβάζοντας βίντεο στο οποίο την απειλεί και μίλα υβριστικά.

Εκείνη με τη σειρά της συνέχισε την επίθεση. Όλα αυτά στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook.

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Εικόνες - σοκ: Πατριός έδειρε 4χρονη με ζώνη επειδή δεν μπορούσε να μετρήσει μέχρι το πέντε!

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις και νέα για την Ελλάδα και τον κόσμο στο Athensmagazine.gr

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share