Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Συνελήφθη η συμμορία που είχε βάλει στο μάτι τους ποδοσφαιριστές!

Είχε «τρυπώσει» σε σπίτια εννέα ποδοσφαιριστών....

3 Ιουνίου 2019 17:45
 Συνελήφθη η συμμορία που είχε βάλει στο μάτι τους ποδοσφαιριστές!

Οι Αλβανοί κακοποιοί είχαν βάλει στο... μάτι πολυτελείς μονοκατοικίες στα νότια προάστια. Μεταξύ των θυμάτων της σπείρας, μάλιστα, ήταν πολύ γνωστοί ποδοσφαιριστές και μία υποψήφια με τη Νέα Δημοκρατία.

Στη σύλληψη σπείρας που είχε «τρυπώσει» σε σπίτια εννέα ποδοσφαιριστών αλλά και υποψήφιας βουλευτού με τη Νέα Δημοκρατία, προχώρησε η Ελληνική Αστυνομία.

Είναι χαρακτηριστικό ότι η σπείρα είχε «χτυπήσει» σε 33 σπίτια ακόμη και εφοπλιστών και είχαν κλέψει πανάκριβα κοσμήματα, ρολόγια αλλά και ακριβές μάρκες ρούχων και παπουτσιών.

Οι αστυνομικοί εκτός από τις δύο συλλήψεις, ψάχνουν ακόμη τρία μέλη της σπείρας.

Σε βάρος των συλληφθέντων έχει σχηματιστεί ποινική δικογραφία για τα -κατά περίπτωση-αδικήματα, της εγκληματικής οργάνωσης, ληστείας και διακεκριμένων περιπτώσεων κλοπής κατά συναυτουργία και κατ’ εξακολούθηση, απείθειας και παράβαση του Νόμου περί όπλων.

Όπως εξακριβώθηκε από την έρευνα, οι κατηγορούμενοι τουλάχιστον από τον Οκτώβριο του έτους 2017, είχαν ενωθεί σε εγκληματική οργάνωση που διέπραττε συστηματικά κλοπές-διαρρήξεις σε πολυτελείς μονοκατοικίες και διαμερίσματα στις περιοχές των νοτίων προαστίων, από το εσωτερικό των οποίων αφαιρούσαν κοσμήματα, ρολόγια, χρηματικά ποσά και επώνυμα είδη ένδυσης.

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Η ΕΜΥ προειδοποιεί: Χαλάζι και καταιγίδες θα πλήξουν την χώρα!

Η Αυστραλία απελαύνει 5χρονο λόγω προβλήματος υγείας!

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο Athensmagazine.gr.

 
 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share