Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

ΗΠΑ: Επίθεση κούγκαρ σε έφηβο!

Από θαύμα γλίτωσε!

3 Ιουνίου 2019 16:22
ΗΠΑ: Επίθεση κούγκαρ σε έφηβο!

Από θαύμα σώθηκε ένα αγόρι, που βρέθηκε σε απόσταση αναπνοής με το αιλουροειδές θηλαστικό σε πάρκο της πολιτείας της Ουάσινγκτον, ωστόσο γλίτωσε με μερικές γρατσουνιές.

Σύμφωνα με όσα έγραψε στο twitter o στρατιωτικός αστυνομικός, Τζον Μπράιαντ, το συμβάν που παραλίγο να αποβεί μοιραίο, συνέβη λίγο πριν νυχτώσει, στο Enchantment Park στο Leavenworth, που βρίσκεται περίπου 115 μίλια ανατολικά του Σιάτλ.

Οι αξιωματικοί του τμήματος Υδρόβιας-Άγριας πανίδας και των μονάδων K9 έψαξαν για το ζώο. Τελικά, κατάφεραν να το πιάσουν τα ξημερώματα της Κυριακής και να του κάνουν ευθανασία.


Οι βιολόγοι του WDFW(Σύλλογος Προστασίας Ψαριών και Άγριων Ζώων) το εξέτασαν και ανέφεραν πως φαίνεται υγιές, αλλά είναι στα άμεσα σχέδια τους να κάνουν πρόσθετες έρευνες για να δουν τι προκάλεσε την επιθετικότητα στο ζώο.

Όποιος συναντήσει ένα cougar δεν πρέπει να τρέξει, επειδή το τρέξιμο και οι γρήγορες κινήσεις μπορεί να προκαλέσουν επίθεση αναφέρει η WDFW .

Επίθεση καρχαρία σε 17χρονη!

Μία έφηβη κοπέλα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο στη Βόρεια Καρολίνα των ΗΠΑ χθες μετά την επίθεση καρχαρία.

Η 17χρονη υπέστη σοβαρά τραύματα στα πόδια, τα χέρια και τη λεκάνη της, ενώ δέχθηκε την επίθεση ενώ κολυμπούσε στην παραλία Ατλάντικ, σύμφωνα με την ανακοίνωση των αρχών.

Η 17χρονη αναρρώνει στο νοσοκομείο σε καλή κατάσταση σύμφωνα με το ιατρικό ανακοινωθέν.

"Η οικογένεια της κοπέλας θέλησε να ευχαριστήσει τους ανθρώπους που βρίσκονταν στην παραλία αλλά και τους διασώστες που βοήθηκαν στη διάσωσή της. Η συμβολή του πατέρα του κοριτσιού ήταν καθοριστική στο να σωθεί η ζωή της" αναφέρει η ανακοίνωση του νοσοκομείου.

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Απίστευτο βίντεο: 10χρονη έσωσε την αδερφή της από πνιγμό! (Video)

Τα 9+1 πιο επικίνδυνα σκυλιά του κόσμου!

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο Athensmagazine.gr.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share