Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Βγήκε από το νοσοκομείο ο Δ. Κουφοντίνας!

Εξιτήριο πήρε σήμερα ο Δημήτρης Κουφοντίνας.

3 Ιουνίου 2019 15:54
Βγήκε από το νοσοκομείο ο Δ. Κουφοντίνας!

Εξιτήριο από νοσοκομείο Βόλου πήρε σήμερα ο Δημήτρης Κουφοντίνας.

Το μέλος της «17 Νοέμβρη», Δημήτρης Κουφοντίνας βγήκε από το νοσοκομείο την Δευτέρα και μεταφέρθηκε στις αγροτικές φυλακές Κασσαβέτειας, όπου θα συνεχίσει την αγωγή αποκατάστασης της υγείας του. Ο ίδιος, όσο και η οικογένειά του, εκφράζουν δημόσια τις ευχαριστίες τους, τόσο στο ιατρικό όσο και στο νοσηλευτικό προσωπικό του νοσοκομείου Βόλου.

Υπενθυμίζεται πως ο Δημήτρης Κουφοντίνας αποφάσισε την περασμένη Πέμπτη να αναστείλει την απεργία πείνας μετά τη απόφαση του Αρείου Πάγου που αναίρεσε το βούλευμα του Συμβουλίου του Πλημμελειοδικείου Βόλου με το οποίο δεν του χορηγήθηκε η έβδομη κατά σειρά άδεια. Ειδικότερα, το ΣΤ' Τμήμα του Ανωτάτου Δικαστηρίου έκρινε ότι και όσοι έχουν καταδικαστεί σε περισσότερες από μία φορά ισόβια, έχουν δικαίωμα να λαμβάνουν τακτικές άδειες από τη φυλακή.

Κώστας Μπακογιάννης: «Κάλεσα τα "κουφοντινάκια" για κρασί»

Οι αντιεξουσιαστές πληροφορήθηκαν το βράδυ της Τρίτης την παρουσία του κ. Μπακογιάννη μαζί με δημοτικούς συμβούλους στην ταβέρνα στα Άνω Πετράλωνα.

Φώναξαν συνθήματα υπέρ του Δημήτρη Κουφοντίνα και απαιτούσαν από τον Κ. Μπακογιάννη να αποχωρήσει, ο οποίος δεν αποχώρησε. Αντίθετα, συνέχισε τη συζήτηση και το φαγητό του.

Η συγκεκριμένη ταβέρνα αποτελεί στέκι του υποψήφιου δημάρχου Αθηναίων. Κάτοικοι της περιοχής που βρέθηκαν στην ταβέρνα, διαμαρτυρήθηκαν προς τους αντεξουσιαστές, ζητώντας τους να αποχωρήσουν.

Στην απαίτηση τους να φύγει από την περιοχή, ο Κώστας Μπακογιάννης τους είπε ότι «απαγορευτικά βγάζουν μόνο τα λιμεναρχεία», ενώ χαρακτήρισε τους αντιεξουσιαστές «κουφοντινάκια» και είπε ότι τους κάλεσε να τους κεράσει κρασί και να συζητήσουν. Αναφορικά με το περιστατικό σχολίασε πως «ο βρεγμένος τη βροχή δεν τη φοβάται».

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Βγήκε από την ενταντική ο Κουφοντίνας!

Δημήτρης Κουφοντίνας: Σταματά την απεργία πείνας μετά την απόφαση του Αρείου Πάγου!

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις και νέα για την Ελλάδα και τον κόσμο στο Athensmagazine.gr

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share