Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Φρίκη: Εικόνες σοκ από το τροχαίο του Πάνου Ζάρλα! Το άψυχο κορμί του πεσμένο στην άσφαλτο!

Προσοχή σκληρές εικόνες!

3 Ιουνίου 2019 15:05
Φρίκη: Εικόνες σοκ από το τροχαίο του Πάνου Ζάρλα! Το άψυχο κορμί του πεσμένο στην άσφαλτο!

Σκληρό βίντεο ντοκουμέντο στην δημοσιότητα! Το σώμα του Πάνου Ζάρλα πεσμένο στην άσφαλτο, μετά το τροχαίο!

Το δυστύχημα στο οποίο έχασε τη ζωή του ο Πάνος Ζάρλας στη λεωφόρο Συγγρού, κατέγραψαν οι κάμερες της τροχαίας και η Κατερίνα Καινούργιου στην εκπομπή Ευτυχείτε το πρωί της Δευτέρας έφερε στην δημοσιότητα νέες εικόνες!

Η διαλυμένη σε πολλά κομμάτια μηχανή του 28χρονου, φανερώνει τη σφοδρότητα της σύγκρουσης. Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, ο Πάνος Ζάρλας διαμελίστηκε και οι αστυνομικοί που έφτασαν στο σημείο και αντίκρισαν τις φρικιαστικές εικόνες, δεν άντεξαν και ξέσπασαν σε κλάματα.

Δείτε το βίντεο στο web tv του Open πατώντας εδώ - Οι εικόνες ξεκινούν από το 1.16

Πάνος Ζάρλας: Σπαράζει το αντίο του πατέρα της Στέλλας Μιζεράκη!

Θλίψη έχει προκαλέσει η είδηση, πως ο Πάνος Ζάρλας έφυγε από την ζωή την Παρασκευή,μετά από ένα τροχαίο σοκ! Δείτε αναλυτικά το σπαρακτικό αντίο του πατέρα της Στέλλας Μιζεράκη! «Αντράκι μου...» έγραψε μεταξύ άλλων....

Το πρώην ζευγάρι γνωρίστηκε στο Power of love και μετά το τέλος του παιχνιδιού, ο Πάνος Ζάρλας επισκέφτηκε μαζί με τη Στέλλα Μιζεράκη τον πατέρα της Χάρη! Μάλιστα, όλοι μαζί πόζαραν χαμογελαστοί για μια αναμνηστική φωτογραφία....

Τη φωτογραφία αυτή επέλεξε ο Χάρης Μιζεράκης για να αποχαιρετήσει τον πρώην σύντροφο της κόρης του.

Ο ίδιος συνόδευσε μάλιστα τη λεζάντα με ένα συγκινητικό μήνυμα στο οποίο έγραψε: «Ό,τι θυμάσαι από τη ζωή το λένε αναμνήσεις.. μα πώς το λένε το όνειρο που σβήνει πριν το ζήσεις.. Καλό ταξίδι αντράκι μου».

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share