Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Είδηση σοκ: Πέθανε ξαφνικά ο Γιώργος Γερωνυμάκης!

Τραγωδία!

3 Ιουνίου 2019 14:31
Είδηση σοκ: Πέθανε ξαφνικά ο Γιώργος Γερωνυμάκης!

Πέθανε σε ηλικία μόλις 68 ετών, ο Γιώργος Γερωνυμάκης, διακεκριμένος δικηγόρος με ειδίκευση στη ναυτιλία, αλλά πάνω από όλα ένας σπουδαίος άνθρωπος και αγαπητός σε όλους όσους τον γνώριζαν.

Ο Γιώργος Γερωνυμάκης γεννημένος και μεγαλωμένος στον Πειραιά με καταγωγή από την Κρήτη εκ μέρους του πατέρα του και από το Άστρος εκ μέρους της μητέρας του, διατηρούσε δικηγορικό γραφείο στο Παλαιό Φάληρο (Γερωνυμάκης και Συνεργάτες).

Ήταν ένας αληθινός πατριώτης και παθιασμένος επαγγελματίας, βαθύς γνώστης της νομικής επιστήμης αλλά και μιας εξαιρετικά προσηνής προσωπικότητα που δίδασκε ήθος τόσο στην δουλειά του όσο και στην καθημερινότητά του.

Είδηση σοκ: Πέθανε από ανακοπή καρδιάς ο Γιώργος Ξενίδης!

Άλλη μία δυσάρεστη είδηση το πρωινό Δευτέρας που συνδέεται με το χώρο του ποδοσφαίρου.

Ο Γιώργος Ξενίδης, σε ηλικία 45 ετών, έφυγε από καρδιακή προσβολή!

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής, της ΑΕΚ, του Ηρακλή και του Ιωνικού αισθάνθηκε έντονη αδιαθεσία και στη συνέχεια υπέστη καρδιακή προσβολή.

Η κηδεία του θα γίνει σήμερα το απόγευμα.

Η καριέρα του Γιώργου Ξενίδη

Ο Γιώργος Ξενίδης ξεκίνησε την καριέρα του από τον Ηρακλή. Ηταν στην ομάδα από το 1993 πριν πάρει μεταγραφή τον Ιανουάριο του 2002 στην ΑΕΚ. Στην «Ενωση» έπαιξε μόλις 13 ματς πριν επιστρέψει ξανά στην Θεσσαλονίκη και τον Γηραιό γι' άλλα δύο χρόνια.

Στη συνέχεια μετακόμισε στην Κύπρο και την Ανόρθωση πριν επιστρέψει στην Ελλάδα και τον Ιωνικό με τον οποίο έκλεισε την καριέρα του το 2008!

Συνολικά στην Α' Εθνική είχε 226 συμμετοχές και 21 γκολ και άλλα 41 ματς και 2 γκολ στην Κύπρο.

Συνολικά στην καριέρα του αγωνίστηκε σε 372 ματς και είχε 27 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις.

Σοκ: Πέθανε η κόρη γνωστού Έλληνα ποδοσφαιριστή!

Έφυγε από τη ζωή το «αγγελούδι» του Τάκη Κόμνου και της Ελένης Τσώνη, η μικρή Βασιλική, που δεν είχε κλείσει ακόμη τα 15 της χρόνια…

Όπως αναφέρει το sfina.gr, η Βασιλικούλα πάλεψε με το πρόβλημα της καρδιάς της, που παρουσιάστηκε ξαφνικά, με τον πρώην ποδοσφαιριστή του Ηρακλή, Τάκη Κόμνο και τη σύζυγό του Ελένη να κάνουν τα πάντα για να την βοηθήσουν να ξεπεράσει το πρόβλημα.

Ήταν μία από τις καλύτερες ποδοσφαιρίστριες της Ελλάδας, με προτάσεις από το εξωτερικό, αλλά δυστυχώς δεν πρόλαβε να πραγματοποιήσει τα όνειρά της και στο τέλος δεν άντεξε.

Η μητέρα της, Ελένη Τσώνη, ανέβασε το αποχαρετιστήριο μήνυμα :

“Κι όμως το κοριτσάκι μου «έφυγε»…έφυγε για τον ουρανό να γίνει αγγελούδι…διότι ήταν ΑΓΓΕΛΟΥΔΙ!!! Πάλεψε 2,5 χρονια κ παντα με χαμόγελο το πρόβλημα της καρδούλας της…έως εχτές που τελικά δε τα κατάφερε!!! Αγωνίστρια μέχρι το τελος η μικρή μου ηρωίδα που δε πρόλαβε να γιορτάσει τα 15 της γενέθλια στις 23 Ιουνίου! Οποίος θέλει να την αποχαιρετήσει ας έρθει αύριο στις 12.00 στον Ιερό Ναό Γεννήσεως της Θεοτόκου στην Καρδία Θεσσαλονίκης! ….η τελευταία της κουβέντα ακόμα ηχεί στα αυτιά μου…. «Μαμα μου σ αγαπώ»!!!! Δεν προκειται ΠΟΤΕ μα ΠΟΤΕ να ξεχάσω αυτές τις τελευταίες λέξεις της….κι εγω της απάντησα… « που να ξέρες καρδούλα μου εγω πόσο σε αγαπώ φραουλιτσα μου»! Σ ΑΓΑΠΩ ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ Κ μην ανησυχείς εμείς δε χανόμαστε κ κάποια στιγμή θ βρεθούμε ξανά…!!

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Πέθανε ο Βασίλης Ζαχαριάδης!

Είδηση σοκ: Νεκρός παίκτης ριάλιτι σε ηλικία 30 ετών!

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις και νέα για την Ελλάδα και τον κόσμο στο Athensmagazine.gr

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share