Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Σοκ: Πέθανε η κόρη γνωστού Έλληνα ποδοσφαιριστή!

Ασύλληπτη τραγωδία!

3 Ιουνίου 2019 10:25
Σοκ: Πέθανε η κόρη γνωστού Έλληνα ποδοσφαιριστή!

Έφυγε από τη ζωή το «αγγελούδι» του Τάκη Κόμνου και της Ελένης Τσώνη, η μικρή Βασιλική, που δεν είχε κλείσει ακόμη τα 15 της χρόνια…

Όπως αναφέρει το sfina.gr, η Βασιλικούλα πάλεψε με το πρόβλημα της καρδιάς της, που παρουσιάστηκε ξαφνικά, με τον πρώην ποδοσφαιριστή του Ηρακλή, Τάκη Κόμνο και τη σύζυγό του Ελένη να κάνουν τα πάντα για να την βοηθήσουν να ξεπεράσει το πρόβλημα.

Ήταν μία από τις καλύτερες ποδοσφαιρίστριες της Ελλάδας, με προτάσεις από το εξωτερικό, αλλά δυστυχώς δεν πρόλαβε να πραγματοποιήσει τα όνειρά της και στο τέλος δεν άντεξε.

Η μητέρα της, Ελένη Τσώνη, ανέβασε το αποχαρετιστήριο μήνυμα :

“Κι όμως το κοριτσάκι μου «έφυγε»…έφυγε για τον ουρανό να γίνει αγγελούδι…διότι ήταν ΑΓΓΕΛΟΥΔΙ!!! Πάλεψε 2,5 χρονια κ παντα με χαμόγελο το πρόβλημα της καρδούλας της…έως εχτές που τελικά δε τα κατάφερε!!! Αγωνίστρια μέχρι το τελος η μικρή μου ηρωίδα που δε πρόλαβε να γιορτάσει τα 15 της γενέθλια στις 23 Ιουνίου! Οποίος θέλει να την αποχαιρετήσει ας έρθει αύριο στις 12.00 στον Ιερό Ναό Γεννήσεως της Θεοτόκου στην Καρδία Θεσσαλονίκης! ….η τελευταία της κουβέντα ακόμα ηχεί στα αυτιά μου…. «Μαμα μου σ αγαπώ»!!!! Δεν προκειται ΠΟΤΕ μα ΠΟΤΕ να ξεχάσω αυτές τις τελευταίες λέξεις της….κι εγω της απάντησα… « που να ξέρες καρδούλα μου εγω πόσο σε αγαπώ φραουλιτσα μου»! Σ ΑΓΑΠΩ ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ Κ μην ανησυχείς εμείς δε χανόμαστε κ κάποια στιγμή θ βρεθούμε ξανά…!!

Είδηση σοκ: Σκοτώθηκε σε δυστύχημα πασίγνωστος τραγουδιστής!

Ο Gabriel Diniz, τραγουδιστής Λάτιν και διάσημος ποπ σταρ στη Βραζιλία, πέθανε σε ηλικία 28 ετών σε ένα τραγικό αεροπορικό δυστύχημα, πηγαίνοντας στα γενέθλια της κοπέλας του.

Την είδηση του θανάτου επιβεβαίωσε η Universal Music Brasil. «Με μεγάλη μας θλίψη πληροφορηθήκαμε τον τραγικό θάνατο του τραγουδιστή και συνθέτη Gabriel Diniz», έγραψε η εταιρία σε σχετική ανακοίνωση, ενώ την θλίψη του για τον θάνατο του νεαρού καλλιτέχνη εξέφρασε και ο πρόεδρος της Universal Music Brasil.

«Ένας από τους σπουδαιότερους καλλιτέχνες σε άνοδο στη Βραζιλία, άκρως ταλαντούχος, μια αχτίδα φωτός, ένας από τους πιο χαρούμενους ανθρώπους που γνώρισα ποτέ. Εύχομαι τα τραγούδια να μείνουν για πάντα, βοηθώντας τον πόνο μας να μαλακώσει», σχολίασε ο Paulo Lima.

Σύμφωνα με τοπικά μέσα ενημέρωσης, ο Gabriel Diniz πέθανε την Δευτέρα σε αεροπορικό δυστύχημα, πηγαίνοντας να επισκεφτεί την κοπέλα του, Karoline Calheiros, για τα γενέθλιά της. Το αεροσκάφος συνετρίβη στο Porto Do Mato, νότια της Βραζιλίας.

Ο Gabriel Diniz ήταν περισσότερο γνωστός για το τραγούδι του «Paraquedas», που είχε κυκλοφορήσει το 2016 ενώ πρόσφατα είχε βγάλει ένα καινούργιο με τίτλο «Jenifer». Την Δευτέρα είχε δημοσιεύσει μάλιστα στα social meida και φωτογραφίες από μια πρόσφατη συναυλία του. «Πάντα χαίρομαι να επιστρέφω στη Feira de Santana και να με υποδέχονται με τόση χαρά και θετική ενέργεια. Σας ευχαριστώ όλους για την καλοσύνη σας. Θεού θέλοντος, τα ξαναλέμε σύντομα», είχε γράψει στο μήνυμά του.

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Πέθανε ο Βασίλης Ζαχαριάδης!

Είδηση σοκ: Νεκρός παίκτης ριάλιτι σε ηλικία 30 ετών!

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις και νέα για την Ελλάδα και τον κόσμο στο Athensmagazine.gr

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share