Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Πάνος Ζάρλας: Συγκλονίζει η ανάρτηση του πατέρα του!

Έκανε την πρώτη του ανάρτηση μετά τον θάνατό του!

2 Ιουνίου 2019 14:45
Πάνος Ζάρλας: Συγκλονίζει η ανάρτηση του πατέρα του!

Ανατριχίλα με τη νέα ανάρτηση του πατέρα του Πάνου Ζάρλα! "ΓΙΕ ΜΟΥ! Θα είσαι το χαμόγελό μου πάντα! Ήσουν..."

Ο Λάζαρος Ζάρλας, στην πρώτη του ανάρτηση μετά την τραγική είδηση του θανάτου του γιου του, ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook μια κοινή τους φωτογραφία στην οποία έγραψε χαρακτηριστικά:

«ΓΙΕ ΜΟΥ! Θα είσαι το χαμόγελό μου ..πάντα ...ήσουν φως έμεινε σκοτάδι!! Δε θέλω να πω τίποτα άλλο, μόνο ευχαριστώ όλους τους ανθρώπους που σε αγάπησαν!!».

Έσκασε τώρα: Και δεύτερο βίντεο από το τροχαίο του Πάνου Ζάρλα!

Έσκασε τώρα δεύτερο βίντεο ντοκουμέντο για τον Πάνο Ζάρλα με την μηχανή του! Δείτε τις ανατριχιαστικές εικόνες! Τι πραγματικά συνέβη;

Τώρα, στο «φως» της δημοσιότητας ήρθε νέο βίντεο - ντοκουμέντο, το οποίο παρουσιάστηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Open και έχει τραβηχτεί από κάμερα κλειστού κυκλώματος τηλεόρασης.

Ο 28χρονος νικητής του Power of love φαίνεται να κινείται με τη μοτοσικλέτα του στο αριστερό ρεύμα κυκλοφορίας στο ρεύμα ανόδου της λεωφόρου Συγγρού. Κάποια στιγμή, για άγνωστη μέχρι στιγμής αίτια, χάνει τον έλεγχο και πέφτει στις προστατευτικές μπάρες, ενώ όπως αναφέρουν αυτόπτες μάρτυρες δεν φορούσε κράνος.

Η σύγκρουση ήταν σφοδρή. Ο νεαρός -σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες- διαμελίστηκε, πεθαίνοντας ακαριαία στον τόπο του δυστυχήματος. Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ έφτασε άμεσα στο σημείο, ενώ περιπολικό Τροχαίας διέκοψε την κυκλοφορία των οχημάτων.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share