Τρίτη, 14 Ιουλίου 2020

Αυτοκτονία 14χρονης στο Μοσχάτο: Στο φως της δημοσιότητας η κατάθεση της ανήλικης! "Ένιωσα ότι δέθηκα μαζί του, τον..."

Τι είχε καταθέσει;

2 Ιουνίου 2019 13:14
Αυτοκτονία 14χρονης στο Μοσχάτο: Στο φως της δημοσιότητας η κατάθεση της ανήλικης!
Follow us on Google News

Στο φως φέρνει η εφημερίδα «Ελεύθερος Τύπος» το περιεχόμενο της κατάθεσης που είχε δώσει στους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων η 14χρονη Αμαλία, λίγες μόλις ημέρες πριν αυτοκτονήσει στον σταθμό ΗΣΑΠ του Μοσχάτου.

Όπως σημειώνει η εφημερίδα, στις πρώτες ερωτήσεις του πραγματογνώμονα-ψυχολόγου, το ανήλικο κορίτσι μιλούσε σε τρίτο πρόσωπο, και κυρίως για την Άννα, 17 ετών σήμερα, το πρώτο κορίτσι που είχε πέσει στα δίχτυα του 43χρονου ψιλικατζή τον οποίο γνώριζε, όπως και την κόρη του δράστη.

Σε ερώτηση για τους λόγους που ο πατριός της εκνευρίστηκε με τον 43χρονο, η Αμαλία είχε απαντήσει: «Νομίζει ότι ο Δημήτρης με είχε πειράξει σωματικά. Είχε γίνει και πιο παλιά κάτι με κάποια Άννα και τον Δημήτρη. Δεν ξέρω την ηλικία της, ήταν όμως μικρή και είχαν σχέση δύο με τρία χρόνια». Αυτή τη λεπτομέρεια την ήξερε, όπως υποστήριξε, από το σχολείο καθώς γνώριζε τη συγκεκριμένη κοπέλα.

αυτοκτονία Μοσχάτο

Πώς περιέγραφε την συμπλοκή του ψιλικατζή με τον πατριό της

Ο ψυχολόγος προσπάθησε να διαπιστώσει τους λόγους παρουσίας της στο ψιλικατζίδικο του Μοσχάτου, το βράδυ της 21ης Μαΐου 2019, όπου την εντόπισε ο πατριός της στο εσωτερικό του. Εκείνο το βράδυ οι δύο άνδρες ήρθαν στα χέρια. «…Το απόγευμα είχα κανονίσει να πάω στην πλατεία Δημαρχείου στο Μοσχάτο να βρω κάτι φίλους μου. Πριν πάω, πέρασα από το ψιλικατζίδικο του Δημήτρη, που είναι δίπλα στο φροντιστήριό μου, για να πάρω ενεργειακό ποτό. Έκατσα περίπου ένα τέταρτο με τον Δημήτρη και μιλούσαμε για την κόρη του, την…., που είναι ένα χρόνο πιο μεγάλη από εμένα και κάνουμε παρέα. Ύστερα, από λίγο πήγα να φύγω. Έξω από το ψιλικατζίδικο ήταν ο πατριός μου. Ήρθε και άρχισε να φωνάζει. Νόμιζε ότι κάτι μου είχε κάνει ο Δημήτρης», είπε η 14χρονη.

«Έλεγε ότι θα φωνάξει την αστυνομία. Εγώ πανικοβλήθηκα και έφυγα, πήρα το τραμ και έφτασα μέχρι τη θάλασσα, στον Άγιο Κοσμά. Μετά πήρα τηλέφωνο το αστυνομικό τμήμα του Μοσχάτου και μου είπαν ότι βρίσκονταν εκεί ο πατριός μου, ο αδερφός μου και ο Δημήτρης. Ετσι, γύρισα πίσω, πήγα στο Τμήμα και μετά μας πήραν και μας έφεραν εδώ».

Πώς προέκυψαν οι συζητήσεις

Η 14χρονη, όταν ρωτήθηκε για το πώς γνώρισε τον δράστη, απάντησε πως τον γνώρισε τους τελευταίους μήνες μέσω της κόρης του και απλά του έλεγε ένα «γεια». Ο ψυχολόγος την ρώτησε αν είχε ολοκληρωμένες σεξουαλικές σχέσεις, η κοπέλα απάντησε αρνητικά, αλλά στη συνέχεια παραδέχτηκε πως με τον 43χρονο είχαν σχέση περίπου τρεις μήνες. Αργότερα, περιέγραψε την πρώτη προσέγγιση.

αυτοκτονία Μοσχάτο

«Πρώτη φορά που μιλήσαμε ήταν ένα Σάββατο στις αρχές του Φεβρουαρίου του 2019. Είχα πάει στο ψιλικατζίδικο να πάρω μια μπίρα και με είδε ότι ήμουν δακρυσμένη. Είχε γίνει κάτι στο σπίτι και δεν ήμουν καλά. Με ρώτησε: «Ποιος σε πλήγωσε; Έκατσα δίπλα του, του εξήγησα τι είχε γίνει και συζητήσαμε αρκετή ώρα. Από τότε, αρχίσαμε να μιλάμε στο messenger».

Αργότερα, ξεκίνησαν τις βόλτες με το αυτοκίνητο, ενώ από τα μέσα Φεβρουαρίου και μετά οι δύο τους ενεπλάκησαν σε ερωτική σχέση. Στον επίλογο της κατάθεσής της έδωσε 13 σελίδες από μια διαδικτυακή τους συνομιλία και τελείωσε λέγοντας: «Νιώθω καλύτερα τώρα που τα είπα».

«Σκέφτομαι το παιδάκι μου»

Μετανιωμένος εμφανίζεται ο 43χρονος άνδρας, που περιέγραψε τον τρόπο με τον οποίο γνώρισε την 14χρονη, καθώς και ότι συνευρέθηκαν για πρώτη φορά τον Απρίλιο του 2019.

Στη συνέχεια, αποκάλυψε τη σχέση του με την πρώτη ανήλικη, ισχυριζόμενος ότι αυτή είχε οικογενειακά προβλήματα. Μάλιστα, για αυτή του τη σχέση είχε μιλήσει σε ψυχολόγο, χωρίς όμως να ομολογήσει ότι το κορίτσι ήταν κάτω από 15 ετών. Στην απολογία του καταλήγει, λέγοντας: «Έχω μετανιώσει για τις πράξεις μου αυτές και αισθάνομαι ντροπή. Σκέφτομαι την οικογένεια μου, το παιδάκι μου…».

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share