Σάββατο, 02 Ιουλίου 2022

Κώστας Ευριπιώτης: Τι αποφάσισε η οικογένεια του μετά τον θάνατό του;

Η νέα φωτογραφία..

1 Ιουνίου 2019 20:15
Κώστας Ευριπιώτης: Τι αποφάσισε η οικογένεια του μετά τον θάνατό του;

Μια νέα ανατριχιαστική φωτογραφία ήρθε στο προσκήνιο μετά τον θάνατο του Κώστα Ευριπιώτη! Ποια η απόφαση της οικογένειας;

Τι συνέβη;

Λίγα 24ωρα μετά τον θάνατο του κορυφαίου αυτού ηθοποιού η οικογένεια, η οποία και χειριζόταν εδώ και καιρό το προσωπικό προφίλ του Κώστα Ευριπιώτη στο Faebook αποφάσισε να αλλάξει την κεντρική φωτογραφία!

Κώστας Ευριπιώτης

Πριν το τέλος ως φωτογραφία προφίλ είχαν αυτή...

Κώστας Ευριπιώτης

Ενώ πριν από 14 ώρες έβαλαν μια στην οποία είναι χαρούμενος, χαμογελάει!

Κώστας Ευριπιώτης

Πλήθος κόσμου έσπευσε να δώσει τα συλλυπητήρια του κάτω από την φωτογραφία που πήρε άπειρα likes σε λίγες μόνο ώρες!

Η Ελένη Μενεγάκη αποχαιρετά τον Κώστα Ευριπιώτη! Τα συγκινητικά λόγια!

Από χθες το βράδυ που έγινε γνωστή η είδηση θανάτου του Κώστα Ευριπιώτη, όλοι οι συνάδελφοι και φίλοι του τον αποχαιρετούν.

Το μεσημέρι της Παρασκευής (31/5), η Ελένη Μενεγάκη θέλησε, μέσα από την εκπομπή της, να αποχαιρετήσει τον πρώην συνεργάτη της.

«Χθες το βράδυ, όπως όλοι μάθαμε, ένας πολύ αγαπητός ηθοποιός και άνθρωπος, έφυγε από τη ζωή. Ένα πολύ αγαπητό παιδί, που δεν μεγάλωνε ποτέ. Ένα παιδί που το θυμόμαστε πάντα μέσα από τους ρόλους του και όχι μόνο να μας δίνει στιγμές γέλιου.

Είχα την τύχη να συνεργαστώ με τον Κώστα Ευριπιώτη, πριν από πάρα πολλά χρόνια, δεν θυμάμαι πόσα, στον Πρωινό Καφέ. Ξεκινήσαμε σαν μια ευχάριστη παρέα και μετά σιγά σιγά μπήκε μέσα στην εκπομπή. Και τι έκανε μέσα στην εκπομπή; Φυσικά, έπαιζε ρόλους και τραγουδούσε με την υπέροχη φωνή του.

Έζησα μαζί του το πρώτο στάδιο της σχέσης του με την γυναίκα του, την απόκτηση του παιδιού. Θυμάμαι τον ενθουσιασμό του που θα γίνει μπαμπάς. Έχω τόσες μνήμες από αυτόν τον νέο άνθρωπο. Έφυγε τόσο νέος, ακόμα δεν μπορώ να το συνειδητοποιήσω», είπε, μεταξύ άλλων, η παρουσιάστρια.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share