Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Απίστευτο: Από τον 5ο όροφο έπεσε διαρρήκτης στα Ιλίσια!

Προσπαθούσε να διαφύγει!

1 Ιουνίου 2019 13:06
Απίστευτο: Από τον 5ο όροφο έπεσε διαρρήκτης στα Ιλίσια!

Απίστευτο αυτό που συνέβη σε μια προσπάθεια διαφυγής! Από τον 5ο όροφο έπεσε διαρρήκτης στα Ιλίσια!

Ο διαρρήκτης έγινε αντιληπτός από ενοίκους της πολυκατοικίας, οι οποίοι περίπου στις 00:30 μετά τα μεσάνυχτα, άρχισαν να τηλεφωνούν στο κέντρο της Άμεσης Δράσης, αλλά και να φωνάζουν για να τον αποθαρρύνουν και να φύγει.

Στο νοσοκομείο, σοβαρά τραυματισμένος και φρουρούμενος βρέθηκε ένας διαρρήκτης, που είχε τρυπώσει λίγο μετά τα μεσάνυχτα σε πολυκατοικία, επί της οδού Παπαδιαμαντοπούλου, στα Ιλίσια.

Πανικοβλημένος ο Γεωργιανός, προσπάθησε να διαφύγει μέσω του φωταγωγού, όμως έχασε την ισορροπία του και διέγραψε «ελεύθερη πτώση» από τον πέμπτο όροφο μέχρι το ισόγειο.

Βόλος: Η 30χρονη που βρέθηκε νεκρή είχε αφήσει σημείωμα!

Στην εκδοχή του απονενοημένου διαβήματος καταλήγει η αστυνομία για την 30χρονη η οποία βρέθηκε νεκρή μέσα στο σπίτι της το απόγευμα της Παρασκευής στον Πτελεό Αλμυρού Μαγνησίας, προσανατολίζονται οι Αξιωματικοί της Διεύθυνσης Αστυνομίας Μαγνησίας, οι οποίοι σε συνεργασία με τους Αξιωματικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αλμυρού διερευνούν εξονυχιστικά την υπόθεση.

Το θρίλερ ξεκίνησε το απόγευμα της Παρασκευής όταν η 30χρονη βρέθηκε από οικείο της πρόσωπο πεσμένη πεσμένη στο σπίτι της και την μετέφερε άμεσα στο Κέντρο Υγείας Αλμυρού όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός της ενώ όπως διαπίστωσαν οι γιατροί η γυναίκα είχε ρινορραγία και μώλωπες στο πρόσωπο.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές του e-Volos.gr, το ενδεχόμενο της εγκληματικής ενέργειας έχει αποκλειστεί. Μεταξύ των ευρημάτων μάλιστα υπάρχει και σημείωμα της 30χρονης, το οποίο εξετάζεται στο πλαίσιο της Προανάκρισης.

Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πηγές, η άτυχη 30χρονη αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα, ενώ της είχε αφαιρεθεί η επιμέλεια των δύο παιδιών της.

Οριστικές απαντήσεις για τις συνθήκες του θανάτου της 30χρονης θα δώσει η νεκροψία-νεκροτομή.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share