Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

«Είμαι σοκαρισμένος. Είχαμε ραντεβού για καφέ σήμερα με τον Πάνο»: Συγκλονίζει ο Παναγιώτης για τον θάνατο του Ζαρλά!

Σε κατάσταση σοκ άπαντες!

31 Μαΐου 2019 15:02
«Είμαι σοκαρισμένος. Είχαμε ραντεβού για καφέ σήμερα με τον Πάνο»: Συγκλονίζει ο Παναγιώτης για τον θάνατο του Ζαρλά!

Ο Παναγιώτης βρίσκεται σε κακή ψυχολογική κατάσταση μετά την ξαφνική απώλεια του φίλου του Πάνου και δεν μπορεί ακόμα να συνειδητοποιήσει ότι μέσα σε μία στιγμή κόπηκε το νήμα της ζωής του.

«Μία κοινή μας φίλη με πήρε χθες τηλέφωνο και μου είπε ότι θα του οργάνωναν ένα πάρτι έκπληξη για τα γενέθλιά του και απ’ ό,τι ξέρω από εκεί επέστρεφε όταν συνέβη το μοιραίο» αποκαλύπτει ο Παναγιώτης ο οποίος ήταν και αυτός καλεσμένος στο πάρτι, όμως κάτι προέκυψε και τελικά δεν κατάφερε να παρευρεθεί. «Θα τον συναντούσα εκεί χθες αλλά κάτι μου συνέβη και επειδή είχαμε κανονίσει με τον Πάνο να βρεθούμε σήμερα το μεσημέρι για καφέ, δεν πήγα. Ήθελα να του δώσω και μία μπλούζα που μου είχε παραγγείλει από τη συλλογή μου. Πού να φανταστώ πως δεν θα τον συναντούσα ποτέ ξανά;», λέει ο Παναγιώτης Θεόφιλος. Στο άκουσμα της είδησης του θανάτου του φίλου του, ο Πάνος ανέβασε στο instagram ένα βίντεο που ραγίζει καρδιές.

«Αγοράκι μου να αναπαυθεί η ψυχούλα σου. Σ’ αγαπώ πολύ», έγραψε ο Πάνος στο βίντεο που ανέβασε και στο οποίο απεικονίζεται ο εκλιπών με το γνωστό χιούμορ και το χαμόγελό του να μιλάει στην κάμερα του κινητού του. Ήταν σε μία από τις τελευταίες συναντήσεις των δύο αντρών πριν από λίγο καιρό κατά την οποία είχαν βγει για καφέ για να τα πουν.

Πάνος Ζάρλας: "Έχω το βαρύ καθήκον να τον θάψω!" Σπαράζει καρδιές ο πατριός του!

Ραγίζει καρδιές ο πατριός του Πάνου Ζάρλα, ο οποίος μίλησε στην εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη και συγκλόνισε, λέγοντας πως έχει το βαρύ καθήκον να τον θάψει.

Ο πρώην παίκτης του Power of love έφυγε τόσο άδικα το βράδυ της Πέμπτη στην λεωφόρο Συγγρού, χάνοντας τον έλεγχο της μηχανής του.

Ο πατριός του, κ. Βασίλης είπε στην εκπομπή: Τον Παναγιώτη, αν και δεν είμαι ο βιολογικός του πατέρας, τον μεγάλωσα από τα 7 του. Και έχω το βαρύ καθήκον να τον θάψω στα 28 του εδώ στη Μυτιλήνη. Δυστυχώς, η ζωή παίζει διαφορετικά παιχνίδια για τον καθένα. Ο Πάνος ήταν ένα εξαιρετικό παιδί, χαμογελαστό, φιλότιμο, αλλά κόπηκε το νήμα της ζωής του απότομα και εμάς μας ήρθε κεραμίδα. Δεν είχε ιδιαίτερη αγάπη για τις μηχανές, μόνο για να κάνει τις δουλειές του. Αυτά που μου μετέφερε η μητέρα του ήταν πως μετά τα γενέθλια του έφυγε με κατεύθυνση να βρει φίλους του για να συνεχίσει τη βραδιά του. Ήταν μαζί με τη μητέρα του και φίλους και γιόρταζαν τα γενέθλια του. Ο Πάνος ήταν σαν μωρό παιδί».

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share