Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Πάνος Ζάρλας: Πού και πότε θα γίνει η κηδεία του;

Το τελευταίο «αντίο»!

31 Μαΐου 2019 13:07
Πάνος Ζάρλας: Πού και πότε θα γίνει η κηδεία του;

Ο Πάνος Ζάρλας έφυγε από τη ζωή τα ξημερώματα της Παρασκευής (31/5) σε τροχαίο δυστύχημα και οι συγγενείς του ετοιμάζονται για την κηδεία του.

Το τελευταίο «αντίο» στον νικητή του Power of Love θα το πουν την ερχόμενη εβδομάδα.

Κανείς δεν μπορεί να πιστέψει πώς έφυγε από τη ζωή ο Πάνος Ζάρλας, όπου τα ξημερώματα της Παρασκευής τράκαρε με την μηχανή του στη λεωφόρο Συγγρού.

Η κηδεία του πρόκειται να γίνει στην ιδιαίτερη πατρίδα του, την Μυτιλήνη, μέσα στις επόμενες ημέρες.

"Ο Πάνος Ζάρλας διαμελίστηκε παντού": Σοκάρει η περιγραφή από αυτόπτη μάρτυρα!

Σοκάρει περιγραφή από αυτόπτη μάρτυρα, ο οποίος ήταν μπροστά στο τροχαίο του Πάνου Ζάρλα.

Σα βόμβα έσκασε η είδηση του θανάτου του Πάνου Ζάρλα! Ο νικητής του Power of Love 1, τα ξημερώματα της Παρασκευής, ενεπλάκη σε τροχαίο στη Συγγρού, όταν έχασε τον έλεγχο της μηχανής του, ενώ μάλιστα δε φορούσε καν κράνος.

Στο σημείο να τονίσουμε, ότι έχασε τη ζωή του, ανήμερα των γενεθλίων του. Ο Πάνος Ζάρλας κατευθυνόταν με την μηχανή του από Πειραιά προς Αθήνα όταν για άγνωστο λόγο η μοτοσικλέτα βγήκε από την πορεία της και έπεσε πάνω σε κιγκλιδώματα με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του.

Μάλιστα, από χθες το βράδυ, κυκλοφορεί μια ανάρτηση στο διαδίκτυο ενός άντρα που ισχυρίζεται ότι ήταν αυτόπτης μάρτυρας.

"Πριν λίγο μπροστά στα μάτια μας σκοτώθηκε ο Πάνος με την μηχανή του στην Συγγρού,έχασε τον έλεγχο έπεσε και διαμελίστηκε παντού. Καλό ταξίδι και να προσέχεις εκεί μπροστά, έτυχε να σε γνωρίσω μια φορά στο μαγαζί που δούλευα" αναφέρει.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share