Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

"Ο Πάνος Ζάρλας διαμελίστηκε παντού": Σοκάρει η περιγραφή από αυτόπτη μάρτυρα!

Ανατριχιαστικό!

31 Μαΐου 2019 12:55

Σοκάρει περιγραφή από αυτόπτη μάρτυρα, ο οποίος ήταν μπροστά στο τροχαίο του Πάνου Ζάρλα.

Σα βόμβα έσκασε η είδηση του θανάτου του Πάνου Ζάρλα! Ο νικητής του Power of Love 1, τα ξημερώματα της Παρασκευής, ενεπλάκη σε τροχαίο στη Συγγρού, όταν έχασε τον έλεγχο της μηχανής του, ενώ μάλιστα δε φορούσε καν κράνος.

Στο σημείο να τονίσουμε, ότι έχασε τη ζωή του, ανήμερα των γενεθλίων του. Ο Πάνος Ζάρλας κατευθυνόταν με την μηχανή του από Πειραιά προς Αθήνα όταν για άγνωστο λόγο η μοτοσικλέτα βγήκε από την πορεία της και έπεσε πάνω σε κιγκλιδώματα με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του.

Μάλιστα, από χθες το βράδυ, κυκλοφορεί μια ανάρτηση στο διαδίκτυο ενός άντρα που ισχυρίζεται ότι ήταν αυτόπτης μάρτυρας.

"Πριν λίγο μπροστά στα μάτια μας σκοτώθηκε ο Πάνος με την μηχανή του στην Συγγρού,έχασε τον έλεγχο έπεσε και διαμελίστηκε παντού. Καλό ταξίδι και να προσέχεις εκεί μπροστά, έτυχε να σε γνωρίσω μια φορά στο μαγαζί που δούλευα" αναφέρει.

Δεν θα σωζόταν ακόμα κι αν φορούσε κράνος ο Πάνος Ζάρλας - Ανατριχιαστικές εξελίξεις για το μοιραίο ατύχημα!

Σοκάρει η είδηση του θανάτου του 28χρονου Πάνου Ζαρλά, ο οποίος είχε βγει νικητής στο γνωστό ριάλιτι Power of Love.

Ο άτυχος νέος έχασε τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα στην κάθοδο της λεωφόρου Συγγρού, στο ύψος του Ωνασείου, στις 02:00 τα ξημερώματα. Σύμφωνα με πληροφορίες, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, έχασε τον έλεγχο της μηχανής του και κατέληξε στο σιδερένιο κιγκλίδωμα, ενώ ο ίδιος φαίνεται ότι δεν φορούσε κράνος.

Λίγες ώρες μετά το μοιράιο ατύχημα γνωστοποιήθηκε πως ο άτυχος παίκτης ριάλιτι δεν θα σωζόταν ακόμα κι αν φορούσε κράνος καθώς το ατύχημα ήταν θανατηφόρο. Την είδηση ανέφερε η εκπομπή ''Μαζί σου'' της Τατιάνας Στεφανίδου!

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share