Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

"Δυστυχώς δεν πρόλαβε"! Η τελευταία επιθυμία του Κώστα Ευριπιώτη!

Η επιδείνωσή του ήταν ραγδαία

31 Μαΐου 2019 11:01

Έχασε τη μάχη με τη ζωή ο αγαπημένος ηθοποιός, Κώστας Ευριπιώτης μέσα στο νοσοκομείο όπου νοσηλευόταν.

Ο Κώστας Ευριπιώτης, τον τελευταίο χρόνο είχε διαγνωσθεί με καρκίνο και έδινε καθημερινά μάχη για να κρατηθεί στη ζωή και να είναι δίπλα στην οικογένεια του.

Η πρώην σύζυγός του με τα παιδιά τους, αλλά και η σύντροφός τους δεν έφυγαν λεπτό από το πλευρό του. Μάλιστα, την γιορτή του την πέρασε μέσα στο νοσοκομείο έχοντας κοντά του τα αγαπημένα του πρόσωπα.

Ο ηθοποιός τον τελευταίο διάστημα είχε πέσει σε κόμμα, όταν συνήλθε η οικογένεια του είχε ελπίδες, ωστόσο, όλα άλλαξαν με τους γιατρούς να μην δίνουν ελπίδες...

Το πιο συγκινητικό ωστόσο είναι πως και ο ίδιος ο ηθοποιός, παρά το ότι γνώριζε την κρισιμότητα της κατάστασής του διατηρούσε την αισιοδοξία του και πάλευε με όλες του τις δυνάμεις να προκειμένου να καταφέρει να βγει νικητής.

Απόδειξη γι' αυτό αποτελεί το γεγονός ότι πριν από περίπου δύο μήνες και ενώ βρισκόταν ήδη στο νοσοκομείο είχε εξομολογηθεί στον συνάδελφο και φίλο Μάκη Δελαπόρτα πως ήθελε πολύ να επιστρέψει στο θέατρο.

Ανατριχίλα: Ο φανατικός οπαδός του Ατρόμητου, Κώστας Ευριπιώτης, τραγουδάει τον ύμνο της ομάδας του!

Μετά από άνιση μάχη με τον καρκίνο έφυγε από την ζωή ο Κώστας Ευρυπιώτης σε ηλικία 56 ετών...Ο αγαπημένος ηθοποιός γεννήθηκε το 1963 και ήταν απόφοιτος της Δραματικής Σχολής Αθηνών Γιώργος Θεοδοσιάδης.

Εκτός από το σανίδι, ο Κώστας Ευριπιώτης λάτρευε και το ποδόσφαιρο. Αν και είχε γεννηθεί στην Ηλιούπολη, ήταν ένθερμος υποστηρικτής του Ατρομήτου και όσοι πήγαιναν στα παιχνίδια της ομάδας είχαν την ευκαιρία να τον δουν από κοντά και να πιάσουν μαζί του κουβέντα για το Αστέρι και όχι μόνο

Συχνά έδινε το παρών στο Δημοτικό Στάδιο του Περιστερίου για να βλέπει τα ματς της «Ατρομητάρας του», ενώ ήταν αυτός που είχε τραγουδήσει τον ύμνο της ομάδας των Δυτικών Προαστίων.

Ο προσωπικός φίλος του και για πολλά χρόνια υπεύθυνος επικοινωνίας της ΠΑΕ Ατρόμητος, Παύλος Κατώνης, τον αποχαιρέτησε με μια συγκινητική ανάρτηση στο facebook και μια φωτογραφία με τη φανέλα της ομάδας, με το όνομα «Ευριπιώτης» και το «Νο 10».

Συγκριμένα έγραψε: «Καλό ταξίδι αγαπημένε μου φίλε! Έδωσες μια μεγάλη μάχη με αξιοπρέπεια! Ο πόνος είναι πολύ μεγάλος! Χάρησες πολύ γέλιο σε όλη την Ελλάδα και σήμερα όλη η Ελλάδα κλαίει για σένα! Θα σε θυμάμαι πάντα έτσι χαμογελαστό παλικάρι μου! Θα είμαστε όλοι κοντά σου Κωστή μου, Παλιέ μου, Ατρόμητε μου!».

Και η ΠΑΕ Ατρόμητος δημοσίευσε στην επίσημη σελίδα της στο facebook, το παρακάτω βίντεο ως ύστατο χαίρε στον αγαπημένο ηθοποιό, με το εξής μήνυμα: «Φίλε Κώστα καλό ταξίδι. Ο ύμνος της ομάδας μας θα μας θυμίζει την εξαιρετική προσωπικότητα σου. Δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ. Η ΠΑΕ Ατρόμητος εκφράζει θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του Κώστα Ευριπιώτη».

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Έφυγε απο τη ζωή ο Κώστας Ευριπιώτης!

"Μαύρη" γιορτή για τον Κώστα Ευριπιώτη: Ανήμερα της ονομαστικής του εορτής!

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις και νέα για την Ελλάδα και τον κόσμο στο Athensmagazine.gr

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share