Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Έφυγε απο τη ζωή ο Κώστας Ευριπιώτης!

Καλό του ταξίδι...

30 Μαΐου 2019 22:42
Έφυγε απο τη ζωή ο Κώστας Ευριπιώτης!

Μετά από άνιση μάχη με τον καρκίνο έφυγε από την ζωή ο Κώστας Ευρυπιώτης σε ηλικία 56 ετών.

Την είδηση έκανε γνωστή μέσω της προσωπικής της σελίδας στο Facebook η Καίτη Φίνου.

Τους τελευταίους μήνες ο γνωστός ηθοποιός νοσηλευόταν στο νοσοκομείο «Σπηλιοπούλειο» όπου έδινε μάχη για τη ζωή του, έχοντας δίπλα του τη σύντροφό του Λίλιαν Μπότση, την αδερφή του καθώς και τα δυο του παιδιά τον Αδαμάντιο και τον Ίωνα από τον προηγούμενο γάμο του με τη Βάλια Κωστοπούλου.

Τις τελευταίες ημέρες τόσο οι γιατροί όσο και το οικογενειακό του περιβάλλον ήλπιζαν μόνο σε ένα θαύμα.

Η περιπέτεια της υγείας του Κώστα Ευριπιώτη, ξεκίνησε πριν από ένα χρόνο και ενώ ετοιμαζόταν να ανέβει στη σκηνή του θεάτρου Αθηνά, με την παράσταση «Πολυτεχνίτης κι ερημοσπίτης», όταν διαπίστωσε ότι ξεχνούσε τα λόγια του και είχε έντονους πονοκεφάλους.

Ο ηθοποιος βρέθηκε στο νοσοκομείο για εξετάσεις και η μαγνητική έδειξε φλεγμονές στο κεφάλι με αποτέλεσμα να υποβληθεί σε μια δύσκολη χειρουργική επέμβαση που κράτησε επτά ολόκληρες ώρες.

Η τελευταία φωτογραφία του γνωστού κωμικού ηθοποιού ήταν μέσα από το θάλαμο του νοσοκομείο όπου γιόρτασε τα γενέθλιά του τον περασμένο Μάρτιο έχοντας στο πλάι του τους δυο γιους του.

Ο Κώστας Ευριπιώτης γεννήθηκε το 1963 και ήταν απόφοιτος της Δραματικής Σχολής Αθηνών Γιώργος Θεοδοσιάδης.

Στην ηλικία των 17 ετών “έχασε” τον μεγαλύτερο αδελφό του, γεγονός που τον ώθησε στο να γίνει πιο εκφραστικός στη δουλειά του. Έκανε τα πρώτα του θεατρικά βήματα μαζί με τον ηθοποιό Νάσο Κεδράκα, ο οποίος είχε ένα θεατρικό εργαστήρι στη γειτονιά του, και τον παρότρυνε να γραφτεί στη δραματική σχολή Θεοδοσιάδη.Έγινε επαγγελματίας ηθοποιός το 1981.

Τον Μάιο του 2018 δήλωσε ότι έκανε μία σοβαρή εγχείρηση στο κεφάλι, καθώς είχε μια φλεγμονή, τα συμπτώματα της οποίας τον απομάκρυναν από τις πρόβες της παράστασης Πολυτεχνίτης και Ερημοσπίτης. Τον Μάρτιο του 2019 μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο όπου διαγνώστηκε με λοίμωξη του αναπνευστικού. Από τον Απρίλιο του 2019 ανακοινώθηκε ότι νοσηλεύεται στο Σπηλιοπούλειο Νοσοκομείο λόγω καρκίνου.

Θλίψη: Πέθανε ο τραγουδιστής Αντώνης Ρεπάνης!

Την τελευταία του πνοή σε ηλικία 86 ετών άφησε το βράδυ της Πέμπτης, 30 Μαΐου, ο τραγουδιστήςΑντώνης Ρεπάνης.

Έλληνας τραγουδοποιός και τραγουδιστής του λαϊκού τραγουδιού. Έχει συνθέσει και εκτελέσει πρώτη φορά πάμπολλα τραγούδια, μεταξύ των οποίων τα πιο γνωστα: Αγάπη μου επικίνδυνη, Γιατί κοντά μου κάθεσαι ακόμα, Δυο γυναίκες, δυο αγάπες, Παλιατζής, Χτες το βράδυ στην ταβέρνα, Πού να γυρνάς, Μα τι λέω, Θυσιάστηκα, Είσαι το κάτι άλλο (συνθέτης), Έχω μια μεγάλη αγάπη, Μόνο εσύ με κράτησες, Πάνε οι ελπίδες μου, Σήκω κοπέλα μου, (πρώτη εκτέλεση), όπως και Αγάπη μου επικίνδυνη, Ανεβαίνω σκαλοπάτια, Γιατί γλυκιά μου κλαις, Στο σταυροδρόμι,Είναι η σκέψη μου η τρελή (ερμηνευτής).

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Πέθανε ο Βασίλης Ζαχαριάδης!

Είδηση σοκ: Νεκρός παίκτης ριάλιτι σε ηλικία 30 ετών!

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις και νέα για την Ελλάδα και τον κόσμο στο Athensmagazine.gr

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share