Κυριακή, 25 Ιουλίου 2021

Νέα Σμύρνη: Συνελήφθη 18χρονος δραπέτης από φυλακές ανηλίκων!

Τα ξημερώματα της Πέμπτης!

30 Μαΐου 2019 18:36
Νέα Σμύρνη: Συνελήφθη 18χρονος δραπέτης από φυλακές ανηλίκων!

Ένας νεαρός άνδρας που είχε δραπετεύσει από τις φυλακές ανηλίκων Βόλου συνελήφθη τα ξημερώματα.

Νέα Σμύρνη: Συνελήφθη 8χρονος δραπέτης από φυλακές ανηλίκων!

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 18χρονος αλλοδαπός είχε δραπετεύσει από τις φυλακές στις 3 Μαΐου και έπεσε στα χέρια των αρχών τις πρώτες πρωινές ώρες της Πέμπτης 30/5 στην περιοχή της Νέας Σμύρνης.

Πως απέδρασαν οι δύο κρατούμενοι από τις φυλακές Αυλώνα;

Η αστυνομία δεν έχει σταματήσει να ψάχνει τους 2 κρατούμενους που εχθές απέδρασαν από τις φυλακές Αυλώνα. Σήμερα, στο φως της δημοσιότητας έρχονται λεπτομέρειες για τον κινηματογραφικό, θα λέγαμε, τρόπο απόδρασης.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, οι δύο κρατούμενοι είχαν σκάψει σε προγενέστερο χρόνο ένα λαγούμι σε κοινόχρηστο χώρο της φυλακής, που βρισκόταν είτε κοντά είτε μέσα στο μαγειρείο. Με τα κλειδιά που είχε στην κατοχή του ο Σύριος μάγειρας κατάφεραν να φτάσουν στον χώρο κι ακολούθως να πηδήξουν από έναν μαντρότοιχο, στον οποίο είχε στηθεί σκαλωσιά για την ανέγερση σκοπιάς.

Πως απέδρασαν οι δύο κρατούμενοι από τις φυλακές Αυλώνα;

Εκεί ήρθαν πρόσωπο με πρόσωπο με μία αστυνομικό που περιπολούσε στην περιοχή. Όταν είδε τον πρώτο, έριξε προειδοποιητικά πυρά στον αέρα, όμως στη συνέχεια βγήκε κι ο άλλος και της επιτέθηκαν. Οι δραπέτες την έσπρωξαν και την πέταξαν κάτω, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ελαφρά, ενώ στη συνέχεια έφυγαν, πιθανότατα με αυτοκίνητο συνεργών.

Από το ίδρυμα του Αυλώνα απέδρασαν ένας Αλβανός και ένας Σύριος, με τον πρώτο να έχει πάρει μέρος σε συμπλοκή στο ψυχιατρείο του Κορυδαλλού τον περασμένο Μάρτιο. Το συγκεκριμένο επεισόδιο φαίνεται πως είχε να κάνει με το ξεκαθάρισμα της αλβανικής μαφίας στον Κορυδαλλό.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share