Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ο Κώστας Κοκκινάκης στο τροχαίο της Γλυφάδας!

Ο πρώην διεθνής παίκτης πόλο!

30 Μαΐου 2019 18:12
Ο Κώστας Κοκκινάκης στο τροχαίο της Γλυφάδας!

Αυτόπτης μάρτυρας σοβαρού τροχαίου έγινε σήμερα το πρωί ο πρώην διεθνής παίκτης πόλο Κώστας Κοκκινάκης.

Όλα συνέβησαν το πρωί της Πέμπτης στη Λεωφόρο Βουλιαγμένης στο ύψος της Γλυφάδας όταν ένας ηλικιωμένος προσπάθησε να διασχίσει τη λεωφόρο με αποτέλεσμα να τον χτυπήσει διερχόμενο αυτοκίνητο.

Πίσω από το όχημα το οποίο ενεπλάκη στο τροχαίο βρισκόταν ο γνωστός αθλητής ο οποίος ακολουθούσε με το δικό του αυτοκίνητο.

Ο Κώστας Κοκκινάκης δίχως να χάσει λεπτό κάλεσε από το κινητό του τηλέφωνο το ΕΚΑΒ και την τροχαία που έσπευσαν στο σημείο. Το πλήρωμα του ΕΚΑΒ μετέφερε τον ηλικιωμένο ο οποίος είχε τραυματιστεί σοβαρά στο νοσοκομείο.

Βάρκιζα: Tροχαίο ατύχημα με τρεις τραυματίες!

Τρεις τραυματίες είναι ο απολογισμός του τροχαίου ατυχήματος που έγινε πριν από λίγη ώρα στη Βάρκιζα, στο ύψος του Ribas.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες όλα έγιναν όταν μοτοσυκλέτα με δύο επιβαίνοντες παρέσυρε πεζό που επιχείρησε να διασχίσει το δρόμο.

Λέσβος: Ένας νεκρός και 2 τραυματίες από τροχαίο!

Δεύτερη τραγωδία σε τέσσερις μέρες στην άσφαλτο της Λέσβου. Εχθές, Τετάρτη βράδυ, το σκουτεράκι που οδηγούσε ένας 40χρονος συγκρούστηκε με μηχανή μεγάλου κυβισμού που οδηγούσε 29χρονος, με συνεπιβάτη τον 30χρονο φίλο του.

Το αποτέλεσμα ήταν ο οδηγός του σκούτερ να αφήσει την τελευταία του πνοή στο οδόστρωμα, παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των διασωστών του ΕΚΑΒ να τον κρατήσουν στη ζωή.

Τα δύο άλλα εμπλεκόμενα άτομα τραυματίστηκαν, ο ένας ελαφρά, ο άλλος βαρύτερα, και μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Μυτιλήνης όπου παραμένουν μέχρι αυτή τη στιγμή.

Να σημειωθεί ότι τα χαράματα της Κυριακής σε σύγκρουση δυο δικύκλων στην Παναγιούδα, τέσσερα χιλιόμετρα βόρεια της Μυτιλήνης, σκοτώθηκαν τρεις νέοι άνθρωποι.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share