Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Τραγωδία στην Καλογρέζα: Και 3ο σημείωμα είχε αφήσει ο 87χρονος αυτόχειρας!

Τελικά οδηγήθηκε στην αυτοκτονία..

30 Μαΐου 2019 16:43
Τραγωδία στην Καλογρέζα: Και 3ο σημείωμα είχε αφήσει ο 87χρονος αυτόχειρας!

Συνεχίζεται η τραγωδία στην Καλογρέζα αφού ο 87χρονος αυτόχειρας είχε αφήσει και τρίτο σημείωμα! Τελικά οδηγήθηκε στην αυτοκτονία..

Τρίτο σημείωμα του 87χρονου αυτόχειρα Νίκου Παπανάκη, βρέθηκε και έρχεται στο φως της δημοσιότητας: Ο ηλικιωμένος δεν άντεξε την ψυχολογική πίεση μετά την κλοπή δελτίου τυχερού παιχνιδιού με το οποίο είχε κερδίσει περίπου 1.000.000 ευρώ και έδωσε τέλος στη ζωή του, πριν από λίγες μέρες στην Καλογρέζα.

Ο άτυχος άνδρας είχε ετοιμάσει τα ρούχα του για να ταξίδευε στην ιδιαίτερη πατρίδα του, την Κρήτη, αποφάσισε τελικά να προχωρήσει στο απονενοημένο διάβημα. Μέσα στη βαλίτσα, ανάμεσα στα ρούχα βρέθηκε και το τρίτο σημείωμα του ηλικιωμένου.

Και σ' αυτό κατονομάζει πρόσωπα που του είχαν προκαλέσει ψυχολογικό βάρος.

Στο τρίτο σημείωμα που φέρνει στην δημοσιότητα το protothema.gr αναφέρει χαρακτηριστικά πως «Η δολοφονη του Γιγαντα… Αυτη την ηκογενια Μ……. και Χ……. δεν τον άφησα να τον Φάνε η Λικη» (sic).

Το σημείωμα εκτιμάται ότι γράφτηκε λίγες ώρες πριν ετοιμαστεί για να πάει στην Κρήτη. Πρόσφατα ο γιος του 87χρονου αυτόχειρα μιλώντας έριξε φως σε πολλά σκοτεινά σημεία σχετικά με την υπόθεση του κλεμμένου δελτίου αλλά και της επιλογής του πατέρα του να αυτοκτονήσει.

Ειδικότερα, ο 43χρονος Τάσος Πανανάκης είχε υπογραμμίσει μεταξύ άλλων: «Η αυτοκτονία του πατέρα μου έχει ηθικούς αυτουργούς. Αυτούς που τον έφεραν σε αυτό το σημείο. Μέσω απειλών του δημιούργησαν τέτοιο αίσθημα απογοήτευσης, αποστροφής και προδοσίας. Τον καταρράκωσαν όταν του έδωσαν να καταλάβει πως του στέρησαν την ευκαιρια με αυτά τα χρήματα να βοηθήσει την κόρη του και τον τον έφεραν σε απόγνωση ωστε να προβεί σε αυτή την ενέργεια.

Πιστεύω ότι η πράξη της αυτοκτονίας έγινε σε ένδειξη διαμαρτυρίας προκειμένου να ενεργοποιηθεί το σύστημα και να αποδωθεί γρηγορότερα η δικαιοσύνη ωστε να βοηθηθεί και γρηγορότερα η αδερφή μου. Είναι θέμα τιμής, αξιοπρέπειας και δικαίωσης. Έχω ορκιστεί στην ψυχή του πατέρα μου και στην αδερφή μου, η οποία περνάει τον καθημερινό της Γολγοθά, να βοηθησω για να τιμωρηθούν οι υπεύθυνοι και να δικαιωθεί ο πατέρας μου και τα κλοπιμαία να δοθούν στους νόμιμους δικαιούχους. Πλέον είναι σκοπός της ζωή μου, στο όνομα του πατέρα μου έως το τέλος». Το μόνο μου απομένει είναι το κλείσμο του φακέλου της δικογραφίας από τις Αστυνομικές Αρχές ωστε ο εισαγγελέας να τον εξετάσει.

Καλογρέζα: "Τον βλέπω στο όνειρό μου να ζητά δικαιοσύνη" - Ξεσπά ο γιος του 87χρονου που κρεμάστηκε!

Ο γιος του 87χρονου άνδρα που κρεμάστηκε από το μπαλκόνι του σπιτιού του στην Καλογρέζα απογοητευμένος από την εγκατάλειψη της συζύγου του, που πήρε τα χρήματα, τα οποία κέρδισε σε τυχερό παιχνίδι, ζητά δικαιοσύνη.

Τι αναφέρει στην εκπομπή "Μαζί σου" της Τατιάνας Στεφανίδου;

"Οι ηθικοί αυτουργοί, αυτοί που οδήγησαν τον πατέρα μου σ’ αυτή την πράξη, είναι διάσημοι στην Καλογρέζα και σε λίγο θα γίνουν διάσημοι και σ’ όλη την Ελλάδα. Η ελληνική δικαιοσύνη προχωράει. Προχωράμε… Αυτό που κρατάω από τον πατέρα μου είναι η υπόσχεση που του έδωσα την τελευταία φορά που μιλήσαμε. Χωρίς να ξέρω για την πράξη του, του ορκίστηκα ότι θα λάμψει το φως της δικαιοσύνης. Θα δικαιωθεί! Τον βλέπω κάθε βράδυ στον ύπνο μου και θα γίνει η επιθυμία του. Δεν υπάρχει περίπτωση. Αυτό θα φτάσει ως το τέλος. Μου ζήτησε δικαιοσύνη. Εξαπατήθηκε, κοροϊδεύτηκε, εκβιάστηκε, απειλήθηκε. Έχει γίνει κλοπή, έχει γίνει υπεξαίρεση. Το δελτίο του το άρπαξαν και του άσκησαν ψυχολογική βία".

Μάλιστα, στην εκπομπή του ΣΚΑΙ, για πρώτη φορά έγιναν γνωστοί και οι ισχυρισμοί της άλλης πλευράς. Η χήρα του ηλικιωμένου άντρα φέρεται να έχει εξαργυρώσει το δελτίο, ωστόσο δεν έχει αλλάξει τον τρόπο ζωής της, που σημαίνει ότι δεν έχει κάνει ακόμη χρήση των κερδών.

Μάλιστα, η ίδια ισχυρίζεται πως το "ματωμένο δελτίο" ήταν δικό της και ότι επί χρόνια έπαιζε τα ίδια νούμερα – συγκεκριμένα τον αριθμό από τις πινακίδες των αυτοκινήτων της. Η ίδια έδωσε το δελτίο στον άντρα της, με σκοπό να το καταθέσει στο πρακτορείο, ενώ του έδινε και δικά της χρήματα από τη σύνταξή της για γούρι. Όταν έμαθαν πως κέρδισαν τα χρήματα, στην αρχή υπήρξε ενθουσιασμός, ωστόσο στη συνέχεια ξεκίνησαν τα προβλήματα.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share