Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Πέθανε τελικά ο άνδρας που αυτοπυρπολήθηκε στον Λευκό Οίκο! (Video)

Υπέκυψε στα τραύματα του!

30 Μαΐου 2019 16:20
Πέθανε τελικά ο άνδρας που αυτοπυρπολήθηκε στον Λευκό Οίκο! (Video)

Δυστυχώς υπέκυψε στα τραύματα του ο άνδρας που αυτοπυρπολήθηκε εχθές στο Λευκό Οίκο.. Πέθανε τελικά σήμερα και το ανακοίνωσε η αμερικανική αστυνομία πάρκων.

Ο άνδρας είχε διακομιστεί στο νοσοκομείο μετά το περιστατικό, το οποίο σημειώθηκε στο πάρκο Ellipse, που είναι μια δημοφιλής περιοχή για τους τουρίστες, και είναι σε κοντινή απόσταση στο Λευκό Οίκο.

Άνδρας αυτοπυρπολήθηκε έξω από τον Λευκό Οίκο

Ο αυτόχειρας, ο οποίος αργότερα κατονομάστηκε ως Άρναβ Γκούπτα από την Βηθεσδά του Μέριλαντ, υπέκυψε στα τραύματά του αργά χθες το βράδυ, διευκρίνισε η αστυνομία στην ανακοίνωσή της.

“Σύμφωνα με την πολιτική που ακολουθείται, η έρευνα ανατέθηκε τώρα στη μητροπολιτική αστυνομία”, καταλήγει η ανακοίνωση.

Ο εκπρόσωπός της αστυνομίας, Εντουάρντο Ντελγκάντο δήλωσε παράλληλα ότι προς το παρόν οι ερευνητές δεν έχουν διευκρινίσει τα κίνητρα του άνδρα.

Προσοχή, το παρακάτω βίντεο περιέχει σκληρές εικόνες:

Σύμφωνα με το ABC News, η αστυνομία της κοινότητας Μοντγκόμερι του Μέριλαντ είχε σημάνει χθες συναγερμό ότι αγνοείται ο 33χρονος Γκούπτα, επισημαίνοντας ότι υπάρχουν ανησυχίες για “την φυσική και συναισθηματική του κατάσταση”. Σύμφωνα με τις αρχές, τελευταία φορά είχε θεαθεί στο σπίτι του χθες το πρωί περίπου στις 09:20 τοπική ώρα.

Το πάρκο Ellipse βρίσκεται νότια του κυρίου κτιριακού συμπλέγματος του Λευκού Οίκου και είναι ανοιχτό για το κοινό.

Πηγή βίντεο: TMZ

Άντρας αυτοπυρπολήθηκε έξω από τον Λευκό Οίκο!

Άντρας αυτοπυρπολήθηκε έξω από τον Λευκό Οίκο! Πριν από λίγο έγινε γνωστή η είδηση!

Πανικός επικράτησε στον Λευκό Οίκο πριν λίγη ώρα, καθώς ένας άντρας αυτοπυρπολήθηκε κοντά στη συμβολή των λεωφόρων 15 και Συντάγματος.

Στο σημείο βρίσκεται και προσωπικό των μυστικών υπηρεσιών για την παροχή πρώτων βοηθειών.

Ανταποκριτής στις ΗΠΑ με ανάρτησή του στο Twitter αναφέρει ότι οι μυστικές υπηρεσίες των ΗΠΑ επιβεβαίωσαν αναφορές στα ΜΜΕ ότι ένας άντρας αυτοπυρπολήθηκε.

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share