Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Τι συμβαίνει με την ψηφοφορία για το Facebook;

Και τι σημαίνει το αποτέλεσμά της...

30 Μαΐου 2019 14:04
Τι συμβαίνει με την ψηφοφορία για το Facebook;

Σήμερα είναι μία πάρα πολύ σημαντική ημέρα για το Facebook και κατ' επέκταση όλους τους χρήστες του, καθώς στην ετήσια γενική συνέλευση της εταιρείας, αναμένεται να γίνει ψηφοφορία για το αν ο Μαρκ Ζουκερμπεργκ πρέπει να παραιτηθεί από πρόεδρος του Facebook!

Βέβαια, ο "Ζουκ", εκτός από διευθύνων σύμβουλος του Facebook και ο πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου του. Εκείνοι που τον καλούν να αποχωρήσει ως πρόεδρος λένε ότι αυτό θα τον βοηθήσει να επικεντρωθεί στη λειτουργία της εταιρείας.

Ωστόσο θεωρείται απίθανο να συμβεί κάτι τέτοιο επειδή ο ίδιος διαθέτει το 60% των δικαιωμάτων ψήφου. Αλλά, για τους αναλυτές και τη σημασία της διαδικασίας, το ποσοστό των μετόχων που ψηφίζουν εναντίον του μπορεί να υποδείξει πόση πίστη έχουν στην ηγεσία του.

Θυμίζουμε ότι τον Μάιο, ο πρώην επικεφαλής ασφαλείας του Facebook, Άλεξ Στάμος, κάλεσε τον Ζούκερμπεργκ να παραιτηθεί από διευθύνοντας σύμβουλος. Ο ίδιος ο Ζούκερμπεργκ πάντως φέρεται αμετακίνητος και κατά το παρελθόν έχει δείξει πως δεν σκοπεύει να αλλάξει το καθεστώς. Όμως είναι βέβαιο πως ένα μεγάλο αρνητικό ποσοστό, θα ήταν σοβαρό πλήγμα κύρους.

Προβλήματα αντιμετωπίζουν οι χρήστες του Facebook!

Πρόβλημα παρουσιάστηκε με την χρήση του Facebook, καθώς έχει "πέταξε" πολλούς χρήστες!

Συγκεκριμένα, πολλοί χρήστες του Facebook για κάποια ώρα δεν μπορούσαν να μπουν σε σελίδες του, και αυτό που έβλεπαν ήταν… «λευκό».

Πρόκειται για ακόμα ένα πρόβλημα που αντιμετωπίζει το facebook τον τελευταίο καιρό, αφού κι άλλες φορές έχει «πέσει».

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share