Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Χαλάνδρι: Συνελήφθη 35χρονος για ληστείες σε σπίτια!

Λίγο νωρίτερα είχε εισέλθει σε οικία στην περιοχή.

30 Μαΐου 2019 09:25
Χαλάνδρι: Συνελήφθη 35χρονος για ληστείες σε σπίτια!

Συνελήφθη, απογευματινές ώρες της 27-5-2019 στο Χαλάνδρι, από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης (Ομάδα ΔΙ.ΑΣ.), 35χρονος αλλοδαπός, ο οποίος λίγο νωρίτερα είχε εισέλθει σε οικία στην περιοχή.

Από την μέχρι στιγμής έρευνα που πραγματοποίησε το Τμήμα Ασφαλείας Χαλανδρίου, έχει εξακριβωθεί ότι o ανωτέρω, έχει διαπράξει άλλες 4 κλοπές από οικίες στις περιοχές του Γαλατσίου, Χολαργού, Νέου Ψυχικού και της Ακρόπολης, ενώ η έρευνα για τη συμμετοχή του σε παρόμοιες αξιόποινες πράξεις συνεχίζεται.

Ο συλληφθείς, ο οποίος κατά το παρελθόν έχει κατηγορηθεί για παρόμοια αδικήματα, οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Πηγή: myxalandri.gr

Μακεδονία: 120.000 ευρώ η λεία απο ληστείες σε καταστήματα και εκκλησίες!

Εξακριβώθηκε η δράση εγκληματικής ομάδας που διέπραττε ένοπλες ληστείες και κλοπές χρηματοκιβωτίων σε διάφορες περιοχές της Κεντρικής Μακεδονίας.

Για την υπόθεση ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία 9 Ελλήνων ηλικίας 26 έως 54 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για σύσταση συμμορίας, ληστεία, διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής και παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων.

Κατά την εγκληματική τους δραστηριότητα εναλλάσσονταν μεταξύ τους σε διαφορετικές ομάδες και διέπρατταν ένοπλες ληστείες και διαρρήξεις, αφαιρώντας χρηματοκιβώτια, καπνικά προϊόντα και άλλα αντικείμενα.

Επίσης φορούσαν κουκούλες και γάντια, ενώ χρησιμοποιούσαν «επιχειρησιακά» οχήματα που αφαιρούσαν νωρίτερα και τα οποία στη συνέχεια έβαζαν φωτιά ή έριχναν σε κανάλια, για να εξαφανίσουν τα ίχνη τους.

6 κλοπές οχημάτων τα οποία χρησιμοποίησαν για την τέλεση των παραπάνω εγκλημάτων. Συνολικά αφαίρεσαν χρηματικό ποσό 44.500 ευρώ, τσιγάρα και λαχεία η αξία των οποίων ανέρχεται στις 79.000 ευρώ, ενώ 4 από τα κλεμμένα οχήματα εντοπίσθηκαν από τους αστυνομικούς.


Γλυφάδα: Aνατίναξαν ΑΤΜ και διέφυγαν με τα χρήματα!

Οι ληστές των ATM «χτύπησαν» περίπου στις 03:00 τα ξημερώματα της Τρίτης στην Γλυφάδα και με τη μέθοδο του αερίου ανατίναξαν το μηχάνημα αυτόματης ανάληψης.

Οι δράστες κατάφεραν να πάρουν τις κασετίνες με τα χρήματα από το ATM και στη συνέχεια τράπηκαν σε φυγή προς άγνωστη κατεύθυνση.

Να σας θυμίσουμε στην Παλλήνη την Έκρηξη σε ΑΤΜ!

Πριν από τέσσερις ημέρες, οι ληστές των ATM έβαλαν στο στόχαστρο μηχάνημα που βρισκόταν σε κιόσκι στην Παλλήνη, κοντά στο αμαξοστάσιο της ΟΣΥ.

Τρόμος στο Δρομοκαΐτειο: Για τρίτη φορά ανατίναξαν ΑΤΜ!

Για τρίτη φορά ανατίναξαν ΑΤΜ στο Δρομοκαΐτειο και τρόμο έχουν σπείρει στους εργαζομένους αυτές οι συχνές επιθέσεις!

Θρασύτητη ληστεία σημειώθηκε στις 16.30 περίπου μέσα στους χώρους του Δρομοκαΐτειου, όταν τέσσερα άτομα που επέβαιναν σε φορτηγάκι ανατίναξαν το ΑΤΜ που βρίσκεται εντός του Ψυχιατρικού Νοσοκομείου.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο της ΠΟΕΔΗΝ Μιχάλη Γιαννακό, αυτή είναι η τρίτη φορά που συμβαίνει αντίστοιχο περιστατικό και στην προκειμένη περίπτωση κινδύνεψαν και φύλακες του Δρομοκαΐτειου, ενώ οι εργαζόμενοι εκφράζουν πλέον, ανοιχτά, φόβο για την ασφάλειά τους.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share