Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Ανείπωτη τραγωδία στο Αιγάλεω: Αυτοκτόνησε 30χρονος αστυνομικός!

Θλίψη..

29 Μαΐου 2019 17:30
Ανείπωτη τραγωδία στο Αιγάλεω: Αυτοκτόνησε 30χρονος αστυνομικός!

Ανείπωτη τραγωδία στο Αιγάλεω! Αυτοκτόνησε 30χρονος αστυνομικός! ον βρήκαν νεκρό μέσα στο σπίτι του συγγενείς του..

Ο 30χρονος άνδρας σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις αυτοκτόνησε χθες δι' απαγχονισμού μέσα στο σπίτι του. Σήμερα το πρωί όταν δεν εμφανίσθηκε στην υπηρεσία του, συνάδελφοί του τον αναζήτησαν, επικοινώνησαν με συγγενείς του, οι οποίοι τον βρήκαν νεκρό.

Τέλος στη ζωή του έδωσε ένας τριαντάχρονος υπαρχιφύλακας που υπηρετούσε στη Διεύθυνση Μεταγωγών της ΕΛΑΣ. Ο αστυνομικός, που καταγόταν από την Ήπειρο, έδειχνε πιεσμένος ψυχολογικά το τελευταίο διάστημα, για άγνωστο λόγο, όπως έλεγαν συνάδελφοί του.

Συγκλονίζει η αυτοκτονία κοπέλας στην Φθιώτιδα: Ραγίζει καρδιές το σημείωμα στην μητέρα της!

Δάκρυα στα Καμένα Βούρλα για την αυτοκτονία της 34χρονης. Σε κατάσταση σοκ η μητέρα της, από τα όσα είδε και όσα διάβασε στο τελευταίο σημείωμα του παιδιού της!

Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία στα Καμένα Βούρλα στη Φθιώτιδα, με την αυτοκτονία νεαρής γυναίκας. Έβαλε τέλος στη ζωή της, νωρίς το βράδυ της Δευτέρας (27-05-2019), με τραγικό τρόπο.

Η 34χρονη διέμενε μόνη της δίπλα από το σπίτι της μητέρας της. Κάποια στιγμή η μητέρα της, την αναζήτησε και όταν μπήκε στο σπίτι έπαθε σοκ αφού αντίκρισε το παιδί της κρεμασμένο.

Η αστυνομία που ερεύνησε το χώρο απέκλεισε από την πρώτη στιγμή την εγκληματική ενέργεια.

Μάλιστα οι πληροφορίες του lamiareport.gr, αναφέρουν ότι η 34χρονη άφησε σημείωμα και όλα συγκλίνουν ότι η άτυχη κοπέλα αποφάσισε να βάλει τέλος στη ζωή της, λόγω ερωτικής απογοήτευσης.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share