Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Κώστας Μπακογιάννης: «Κάλεσα τα "κουφοντινάκια" για κρασί»

«Απαγορευτικά βγάζουν μόνο τα λιμεναρχεία»

29 Μαΐου 2019 14:54
Κώστας Μπακογιάννης: «Κάλεσα τα

Οι αντιεξουσιαστές πληροφορήθηκαν το βράδυ της Τρίτης την παρουσία του κ. Μπακογιάννη μαζί με δημοτικούς συμβούλους στην ταβέρνα στα Άνω Πετράλωνα.

Φώναξαν συνθήματα υπέρ του Δημήτρη Κουφοντίνα και απαιτούσαν από τον Κ. Μπακογιάννη να αποχωρήσει, ο οποίος δεν αποχώρησε. Αντίθετα, συνέχισε τη συζήτηση και το φαγητό του.

Η συγκεκριμένη ταβέρνα αποτελεί στέκι του υποψήφιου δημάρχου Αθηναίων. Κάτοικοι της περιοχής που βρέθηκαν στην ταβέρνα, διαμαρτυρήθηκαν προς τους αντεξουσιαστές, ζητώντας τους να αποχωρήσουν.

Στην απαίτηση τους να φύγει από την περιοχή, ο Κώστας Μπακογιάννης τους είπε ότι «απαγορευτικά βγάζουν μόνο τα λιμεναρχεία», ενώ χαρακτήρισε τους αντιεξουσιαστές «κουφοντινάκια» και είπε ότι τους κάλεσε να τους κεράσει κρασί και να συζητήσουν. Αναφορικά με το περιστατικό σχολίασε πως «ο βρεγμένος τη βροχή δεν τη φοβάται».

Αντιεξουσιαστές έξω από ταβέρνα που βρίσκεται o Κώστας Μπακογιάννης!

Αντιεξουσιαστές προκαλούν τον δήμαρχο Αθηναίων, Κώστα Μπακογιάννη, αφού βρίσκονται έξω από ταβέρνα στα Άνω Πετράλωνα.

Ο κ. Μπακογιάννης δειπνούσε μαζί με τους δημοτικούς συμβούλους Λευτέρη Σκιαδά και Νίκο Αβραμίδη σε ταβέρνα της περιοχής, όταν η παρουσία του έγινε αντιληπτή από καταληψίες της πλατείας Μερκούρη, οι οποίοι συγκεντρώθηκαν στο σημείο και άρχισαν να φωνάζουν συνθήματα ακόμα και υπέρ του Δημήτρη Κουφοντίνα.

Κάτοικοι της περιοχής και θαμώνες του καταστήματος διαμαρτυρήθηκαν στους αντιεξουσιαστές, με τον κ. Μπακογιάννη να παραμένει αμετακίνητος, ξεκαθαρίζοντας ότι δεν προτίθεται να φύγει από το σημείο, προτού ολοκληρώσει το δείπνο του.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share