Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Είδηση σοκ: Σκοτώθηκε σε δυστύχημα πασίγνωστος τραγουδιστής!

Ασύλληπτη τραγωδία!

29 Μαΐου 2019 13:23
Είδηση σοκ: Σκοτώθηκε σε δυστύχημα πασίγνωστος τραγουδιστής!

Ο Gabriel Diniz, τραγουδιστής Λάτιν και διάσημος ποπ σταρ στη Βραζιλία, πέθανε σε ηλικία 28 ετών σε ένα τραγικό αεροπορικό δυστύχημα, πηγαίνοντας στα γενέθλια της κοπέλας του.

Την είδηση του θανάτου επιβεβαίωσε η Universal Music Brasil. «Με μεγάλη μας θλίψη πληροφορηθήκαμε τον τραγικό θάνατο του τραγουδιστή και συνθέτη Gabriel Diniz», έγραψε η εταιρία σε σχετική ανακοίνωση, ενώ την θλίψη του για τον θάνατο του νεαρού καλλιτέχνη εξέφρασε και ο πρόεδρος της Universal Music Brasil.

«Ένας από τους σπουδαιότερους καλλιτέχνες σε άνοδο στη Βραζιλία, άκρως ταλαντούχος, μια αχτίδα φωτός, ένας από τους πιο χαρούμενους ανθρώπους που γνώρισα ποτέ. Εύχομαι τα τραγούδια να μείνουν για πάντα, βοηθώντας τον πόνο μας να μαλακώσει», σχολίασε ο Paulo Lima.

Σύμφωνα με τοπικά μέσα ενημέρωσης, ο Gabriel Diniz πέθανε την Δευτέρα σε αεροπορικό δυστύχημα, πηγαίνοντας να επισκεφτεί την κοπέλα του, Karoline Calheiros, για τα γενέθλιά της. Το αεροσκάφος συνετρίβη στο Porto Do Mato, νότια της Βραζιλίας.

Ο Gabriel Diniz ήταν περισσότερο γνωστός για το τραγούδι του «Paraquedas», που είχε κυκλοφορήσει το 2016 ενώ πρόσφατα είχε βγάλει ένα καινούργιο με τίτλο «Jenifer». Την Δευτέρα είχε δημοσιεύσει μάλιστα στα social meida και φωτογραφίες από μια πρόσφατη συναυλία του. «Πάντα χαίρομαι να επιστρέφω στη Feira de Santana και να με υποδέχονται με τόση χαρά και θετική ενέργεια. Σας ευχαριστώ όλους για την καλοσύνη σας. Θεού θέλοντος, τα ξαναλέμε σύντομα», είχε γράψει στο μήνυμά του.

Είδηση σοκ: Νεκρός ο Βασίλης Αθανασόπουλος σε ηλικία 46 ετών!

Διάχυτη η συγκίνηση στον χώρο του αθλητισμού και την πατραϊκή κοινωνία για τον χαμό του Βασίλη Αθανασόπουλου, πρώην αθλητή μπάσκετ της Αγυιάς, που έφυγε πρόωρα από τη ζωή σε ηλικία 46 ετών.

Ο δύστυχος νέος κατέρρευσε ενώ ασκούνταν, όπως λάτρευε να κάνει, το απόγευμα της Τρίτης στο Έλος της Αγυιάς. Αμέσως ειδοποιήθηκε ασθενοφόρο αλλά ήταν αργά.

Λάτρης του αθλητισμού, έπαιζε μπάσκετ στην Αγυιά, ενώ λάτρευε το τρέξιμο και ασκούνταν καθημερινά κάνοντας τζόκινγκ.

Δούλευε στο Ινστιτούτο Τεχνολογίας Υπολογιστών στο Πανεπιστήμιο της Πάτρας με λαμπρή καριέρα. Θεωρούνταν ένας από τους καλύτερους τεχνικούς δικτύων στην ευρύτερη περιφέρεια.

Η σύζυγός του Αγγελική, τα παιδιά τους Γιώργος και Χριστίνα, η μάνα του Ουρανία και όλοι όσοι τον γνώρισαν θα τον συνοδεύσουν στο τελευταίο του ταξίδι την Πέμπτη (30/5) στον Ι.Ν. Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης στην Αγυιά. Η ταφή του θα γίνει στο νεκροταφείο Προαστίου.

ΤΟ ΣΧΟΛΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ

Το Πανελλήνιο Σχολικό Δίκτυο θρηνεί:
"Ο Βασίλης Αθανασόπουλος, ο πολύτιμος συνεργάτης και αγαπητός φίλος μας από τον Αύγουστο του 2000, ο πάντα χαμογελαστός ψηλός μας, ο άνθρωπος που ήταν πάντα πρόθυμος να λύσει προβλήματα εργαζόμενος πολλές φορές ακόμα και τη νύχτα για την καλή λειτουργία του Πανελλήνιου Σχολικού Δικτύου, να ανοίξει νέες κατευθύνσεις για τη δικτύωση των σχολείων σε όλη την Ελλάδα, έφυγε χθες από τη ζωή σε νεαρή ηλικία, εντελώς ξαφνικά και απροσδόκητα.
Η απώλεια του μας γεμίζει θλίψη και οδύνη.
Με τη απώλεια του το ανθρώπινο δίκτυο του Πανελλήνιου Σχολικού Δικτύου, γίνεται φτωχότερο.
Στο καλό αγαπητέ φίλε"

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Πέθανε ο Βασίλης Ζαχαριάδης!

Είδηση σοκ: Νεκρός παίκτης ριάλιτι σε ηλικία 30 ετών!

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις και νέα για την Ελλάδα και τον κόσμο στο Athensmagazine.gr

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share