Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Συνελήφθη ο 44χρονος με ναρκωτικά και διαρρηκτικά εργαλεία!

Ύστερα από έλεγχο ανακάλυψαν...

29 Μαΐου 2019 09:59
Συνελήφθη ο 44χρονος με ναρκωτικά και διαρρηκτικά εργαλεία!

Στα χέρια της Αστυνομίας βρίσκεται από χθες το βράδυ άντρας, ηλικίας 44 ετών από τη Λάρνακα, ο οποίος εντοπίστηκε με ποσότητα ναρκωτικών. Στο αυτοκίνητο του εντοπίστηκαν επίσης διαρρηκτικά εργαλεία.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, λίγο πριν από τις 01:30 χθες, μέλη της, ύστερα από αξιολόγηση πληροφοριών, εντόπισαν το αυτοκίνητο του υπόπτου σε απόμερη περιοχή στη Λάρνακα. Ύστερα από έλεγχο εντόπισαν σε αυτό μικρή ποσότητα ναρκωτικών τύπου chrystal ice αλλά και λοστούς και διάφορα άλλα εργαλεία τα οποία χρησιμοποιούνται για διαρρήξεις.

Λήμνος: Συνελήφθη άντρας που παραβίασε την εκλογική νομοθεσία!

Ο άντρας συνελήφθη το βράδυ του περασμένου Σαββάτου στη Μύρινα της Λήμνου, ενώ πετούσε έντυπα με υβριστικό και συκοφαντικό περιεχόμενο σε βάρος της υποψήφιας Περιφερειάρχη βορείου Αιγαίου, Χριστιάνας Καλογήρου.
Περιφερειακές εκλογές 2019, αποτελέσματα: Ποιοι εκλέγονται περιφερειακοί σύμβουλοι σε όλη την Ελλάδα -Οι σταυροί
Το γεγονός ανακοίνωσε επίσημα σήμερα η Αστυνομική Διεύθυνση Λέσβου, και αφού εκδόθηκαν επισήμως τα αποτελέσματα του πρώτου γύρου των εκλογών, όπως αναφέρει το ΑΠΕ - ΜΠΕ.

Είχε ρίξει φυλλάδια και έξω από το σπίτι της μητέρας της κ. Καλογήρου
Σημειώνεται, πως φυλλάδια είχαν ριφθεί ακόμα και έξω από το σπίτι της 80χρονης μητέρας της Χριστιάνας Καλογήρου που μένει μόνη της στη Λήμνο, ενώ πολλά με το ίδιο περιεχόμενο είχαν ριφθεί και σε όλη τη Λέσβο το βράδυ της περασμένης Πέμπτης.

Γιατί ο 63χρονος πετούσε τα φυλλάδια
Όπως έγινε γνωστό, ο συγκεκριμένος επιχειρηματίας, κατά τη διάρκεια της θητείας της κ. Καλογήρου, δεν δανειοδοτήθηκε για μονάδα επεξεργασίας τροφίμων, δηλαδή, για επιχείρηση υγειονομικού ενδιαφέροντος, γεγονός που φαίνεται ότι τον ώθησε στην ενέργειά του.

Από το Αστυνομικό Τμήμα Μύρινας της Λήμνου σχηματίστηκε δικογραφία αυτόφωρης διαδικασίας σε βάρος του επιχειρηματία, ο οποίος κατηγορείται για παράβαση εκλογικής νομοθεσίας. Άγνωστό είναι αν θα υπάρξουν και άλλες κατηγορίες σε βάρος του εφόσον η κ. Καλογήρου επιλέξει να υποβάλει μηνύσεις για αδικήματα που διώκονται κατόπιν έγκλισης, όπως αυτά της εξύβρισης και της συκοφαντικής δυσφήμισης.

Συνελήφθη και ο δεύτερος δραπέτης από τις φυλακές Αυλώνα!

Μόνο λίγες ώρες «ελευθερίας» απόλαυσε ο νεαρός απο την Συρία που δραπέτευσε από τις φυλακές Αυλώνα, συνελήφθη στην περιοχή του Αυλώνα. Οι αστυνομικοί επιβεβαίωσαν την ταυτότητά του μετά την διασταύρωση των στοιχείων του και την δακτυλοσκόπηση που έκαναν στον νεαρό.

Όπως άλλωστε και ο σκληροτράχηλος Αλβανός κακοποιός, ο οποίος συνελήφθη σε επιχείρηση της Αστυνομίας, στην Ομόνοια, νωρίτερα το μεσημέρι της Τρίτης.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share