Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Φρίκη: Τιμώρησε τα τρία παιδιά του με όπλο που κάνει ηλεκτροσόκ!

Ο άνδρας συνελήφθη!

29 Μαΐου 2019 08:51
Φρίκη: Τιμώρησε τα τρία παιδιά του με όπλο που κάνει ηλεκτροσόκ!

Πατέρας χρησιμοποίησε όπλο που κάνει ηλεκτροσόκ για να τιμωρήσει τα τρία παιδιά του, όπως ανακοίνωσε η αστυνομία της Ιαπωνίας.

Όπως μεταδίδει το Reuters, ο 45χρονος άνδρας παραδέχθηκε πως χρησιμοποίησε όπλο που κάνει ηλεκτροσόκ στις δύο κόρες του, ηλικίας 17 και 13 ετών, και στον 11χρονο γιο του, «επειδή δεν ακολούθησαν τους κανόνες».

Το αγόρι υπέστη ελαφρύ έγκαυμα στο χέρι ενώ τα κορίτσια δεν είχαν ορατά τραύματα.

Οι βουλευτές στην ισχυρή Κάτω Βουλή της Ιαπωνίας ενέκριναν ομόφωνα την Τρίτη σχέδιο για την απαγόρευση της σωματικής τιμωρίας από γονείς προς τα παιδιά τους, ανοίγοντας τον δρόμο για αναθεώρηση της νομοθεσία στην παρούσα Σύνοδο.

Περισσότερες από 50 χώρες, οι περισσότερες στην Ευρώπη, έχουν νόμους που απαγορεύουν τη σωματική τιμωρία των παιδιών στο σπίτι.

Η Ιαπωνία θα γίνει η τρίτη χώρα στην Ασία που θα υιοθετήσει τέτοια απαγόρευση μετά τη Μογγολία, που την εφαρμόζει από το 2016, και το Νεπάλ, από το 2018.

Τραγικό: 14χρονος γιος επιχειρηματία σκότωσε τον φίλο του για ένα βιντεοπαιχνίδι!

Στη φυλακή οδηγήθηκε ένας 14χρονος, γιος Ρώσου μεγιστάνα, ο οποίος μαχαίρωσε θανάσιμα 27 φορές τον φίλο του επειδή τον κέρδισε σε βιντεοπαιχνίδι.

Οι ουκρανικές Αρχές έδωσαν το όνομα του αγοριού στη δημοσιότητα και πρόκειται για τον Βασίλι Τούρντα. Όπως έγινε γνωστό στο δικαστήριο, ο πάμπλουτος πατέρας του τού χάρισε ένα καινούργιο βιντεοπαιχνίδι. Ο 14χρονος κάλεσε τον φίλο του, τον 15χρονο Βάσια Ποπ για να του δείξει το νέο του παιχνίδι. Αλλά λίγες ώρες μετά, ο 14χρονος μέσα σε φρενίτιδα έκοψε τον λαιμό του φίλου του και του κατάφερε συνολικά 27 μαχαιριές σε μία από τις πιο ακριβές συνοικίες της Ουκρανίας.


Το πτώμα το ανακάλυψε η γιαγιά του φίλου του. "Μου μαχαίρωσε τον γιο" είπε ο Μιχαήλ Ποπ, πατέρας του 15χρονου θύματος. "Έφερε 27 μαχαιριές, το κεφάλι του είχε συνθλιβεί, ο λαιμός του ήταν κομμένος από αυτί σε αυτί. Αυτό ήταν το πρώτο χτύπημα, μου είπαν οι ειδικοί. Μετά κακομεταχειρίστηκε το πτώμα" είπε ο Ποπ που χαρακτήρισε τον δράστη "μανιακό".

Όταν ο 15χρονος δέχθηκε την επίθεση με τον λαιμό κομμένο άρχισε να τρέχει από τον δεύτερο όροφο τη ςέπαυλης στο ισόγειο, όπου τον κατεδίωξε ο 14χρονος κραδαίνοντας το μαχαίρι. Ίχνη αίματος υπάρχουν σε όλο το σπίτι.
Καταδικάστηκε σε 3,5 χρόνια φυλάκιση. Ακούστηκε ότι οι δυο τους είχαν διαμάχη και πριν από καιρό όταν το θύμα είχε κατεβάσει το παντελόνι του δράστη μπροστά σε κορίτσια ντροπιάζοντάς τον. Ωστόσο, ο 14χρονος ισχυρίστηκε ότι ο φίλος του τον ειρωνεύτηκε και τον κορόιδεψε και τον εξόργισε προτού του επιτεθεί με το μαχαίρι.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share