Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Μοσχάτo: Σοκάρουν οι νέες αποκαλύψεις για τον 43χρονο! Είχε σχέση και με άλλη μαθήτρια!

"Είχα σχέση μαζί του από 14 ετών..."

28 Μαΐου 2019 22:04
Μοσχάτo: Σοκάρουν οι νέες αποκαλύψεις για τον 43χρονο! Είχε σχέση και με άλλη μαθήτρια!

Τέλος δεν έχουν οι αποκαλύψεις για τον 43χρονο που κατηγορείται για την αποπλάνηση της 14χρονης μαθήτριας, στο Μοσχάτο, που έπεσε στις γραμμές του ΗΣΑΠ, την περασμένη Πέμπτη.

Όμως η ανήλικη δεν ήταν το μόνο θύμα του κατηγορούμενου, καθώς ο ιδιοκτήτης μίνι μάρκετ φέρεται να είχε σχέση για ενάμιση χρόνο στο παρελθόν και με μία άλλη μαθήτρια.

Όπως αποκάλυψε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, όταν συνελήφθη ο 43χρονος, οι Αρχές ανακάλυψαν ανακάλυψαν μέσα σε φωτογραφική μηχανή video ερωτικού περιεχομένου με μια δεύτερη ανήλικη. Όταν την κάλεσαν για κατάθεση, το κορίτσι παραδέχτηκε ότι είχε σχέση με τον 43χρονο από την ηλικία των 14 ετών και για περίπου ενάμιση χρόνο.

Ισχυρίστηκε ότι της φερόταν τρυφερά και περιέγραψε με κάθε λεπτομέρεια τη στενή τους σχέση. Στην ερώτηση αν γνώριζε ότι ο 43χρονος τη μαγνητοσκοπούσε η κοπέλα έδωσε θετική απάντηση.

Ο κατηγορούμενος όταν συνελήφθη αρνήθηκε τις ερωτικές σχέσεις με τις ανήλικες. Όταν όμως του έδειξαν το βίντεο, αναγκάστηκε να τις παραδεχτεί. Η έρευνα των αρχών συνεχίζεται για την υπόθεση καθώς δεν αποκλείεται να υπάρχει και τρίτη ανήλικη θύμα του 43χρονου.

Οι δικοί του άνθρωποι είναι σε σοκ μετά τις αποκαλύψεις και δεν τον επισκέφθηκε κάποιος από την ημέρα που συνελήφθη.

Τραγωδία στο Μοσχάτο: Θρίλερ με την κηδεία της 14χρονης!

Προφυλακιστέος κρίθηκε σήμερα με ομόφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα, ο 43χρονος ο οποίος φέρεται να διατηρούσε ερωτική σχέση με την 14χρονη μαθήτρια, η οποία έβαλε τέλος στη ζωή της πέφτοντας στις γραμμές του Ηλεκτρικού στο Μοσχάτο.

Ο 43χρονος έχει παραδεχθεί τη σχέση του με τη 14χρονη που αυτοκτόνησε την περασμένη Πέμπτη, καθώς και με ακόμη μία ακόμη ανήλικη το διάστημα 2014-2018, η οποία σήμερα είναι 17 ετών.
Την ίδια ώρα, οι δικαστικές αρχές ερευνούν δύο νέες καταγγελίες ανήλικων κοριτσιών, που έγιναν μετά την αποκάλυψη της δράσης του κατηγορουμένου.

Γιατί καθυστερεί η κηδεία της ανήλικης

Όπως μετέδωσε η εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», ο βιολογικός πατέρας της 14χρονης, ο οποίος ζει εκτός Αθηνών με τη νέα του σύζυγο, ήταν αυτός που κλήθηκε να κάνει αναγνώριση της σορού της άτυχης κοπέλας.

Η 14χρονη μία μέρα πριν βάλει τέλος στη ζωή της είχε οδηγηθεί στην ιατροδικαστική υπηρεσία, όπου είχε δώσει δείγμα DNA, μετά την καταγγελία που είχε γίνει εις βάρους του 43χρονου για αποπλάνηση ανηλίκου. Έτσι, ο βιολογικός της πατέρας δεν χρειάστηκε να δώσει εκ νέου δείγμα DNA για να γίνει ταυτοποίηση. Ωστόσο, η σορός της δεν έχει παραδοθεί ακόμα στους οικείους της, ώστε να γίνει η κηδεία. Αυτό θα γίνει όταν ολοκληρωθεί η έρευνα.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share