Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Θλίψη: Πέθανε γνωστός Έλληνας δημοσιογράφος!

Τραγωδία!

28 Μαΐου 2019 21:53
Θλίψη: Πέθανε γνωστός Έλληνας δημοσιογράφος!

Σε ηλικία 62 ετών, έφυγε από την ζωή ο δημοσιογράφος, αλλά και γνωστός φίλαθλος των «ερυθρολεύκων», Νίκος Μορτάκης. Ένας άνθρωπος αγνός, αξιοπρεπής, ευγενικός και χαμηλών τόνων, του οποίου όλη η ζωή ήταν ο Ολυμπιακός. Αυτό ήταν το μεγάλο πάθος του.

Διευθυντής για τέσσερα χρόνια στο περιοδικό «Θύρα 7», ταυτίστηκε με την παρουσία του σε τηλεοπτικές εκπομπές που ήταν αφιερωμένες στον Ολυμπιακό, σε κανάλια όπως το TV-Magic, AΡΤ και Τηλετώρα. Δούλεψε επίσης και στο Action 24.

Παράλληλα ασχολήθηκε και με το ραδιόφωνο, ως παραγωγός στο Κανάλι Ένα του Πειραιά, κάνοντας συχνά μεταδόσεις αγώνων του Ολυμπιακού, τόσο από το «Γεώργιος Καραϊσκάκης» όσο κι από το ΣΕΦ.

Ο Ολυμπιακός ήταν αναμφίβολα η μεγάλη και παθιασμένη αγάπη του Νίκου Μορτάκη. Ουσιαστικά όλη η ζωή του αλλά το έκανε με τα χαρακτηριστικά που τον διέκριναν, δηλαδή αγνός, αυθεντικός, ευγενής, χαμηλών τόνων και πάντα βάζοντας πρώτα και πάνω από όλα την αξιοπρέπεια. Ήταν ένας καλός δημοσιογράφος αλλά και καλός άνθρωπος, για αυτό και η δυσάρεστη είδηση του θανάτου προκάλεσε θλίψη σε όλους που τον γνώριζαν.

Πέθανε η Τζούλια Μπάρκα!

Έφυγε από τη ζωή η γνωστή ηθοποιός Τζούλια Μπάρκα, η οποία εδώ και πολύ καιρό έδινε σκληρή μάχη με τον καρκίνο!

Η Τζούλια Μπάρκα, το sex symbol των δεκαετιών του ’80 και του ’90, είχε μιλήσει για τη σοβαρή κατάσταση της υγείας της, στον αέρα της εκπομπής «Μαζί σου» του ΣΚΑΪ, όπου δεν άντεξε και με δάκρυα στα μάτια είπε: «Έπαθα νεφρική ανεπάρκεια και έχω και καρκίνο… Θέλω να σκοτώσουμε τον καρκίνο… Πονάω, δεν μπορώ να περπατήσω».

Η Γιούλη (Τζούλια) Μπάρκα ξεκίνησε την καριέρα της σαν ηθοποιός τη δεκαετία του 1980. Συμμετείχε σε πολλές σειρές καθώς και αρκετές βιντεοταινίες της εποχής.

Το 2002, κατά τη διάρκεια του show της σε νυχτερινό μαγαζί, αισθάνθηκε αδιαθεσία και κατέρρευσε στην πίστα.

Στο νοσοκομείο όπου μεταφέρθηκε διαπιστώθηκε ότι είχε υποστεί σοβαρό εγκεφαλικό επεισόδιο. Όταν μετά το κώμα στο οποίο είχε πέσει για 40 και πλέον ημέρες, άνοιξε τα μάτια της, η μία πλευρά του σώματός της είχε παραλύσει, ενώ μέχρι πρόσφατα, αντιμετώπιζε και σοβαρά προβλήματα ομιλίας.
«Απλώς κοιμόμουν. Δεν ζούσα, δεν ανέπνεα. Και έβλεπα ένα λευκό φως. Όπως μου είπαν οι γιατροί, είχα φύγει από τη ζωή και επέστρεψα. Δεν περίμεναν ούτε εκείνοι ότι θα μπορέσω να επιστρέψω. Είχαν φτάσει στο σημείο να πουν στους γονείς μου «ίσως χρειαστεί να βγάλουμε τη μηχανική υποστήριξη»», περιέγραφε σε παλαιότερη συνέντευξή της για εκείνες τις δύσκολες ημέρες, σύμφωνα με την Espresso.

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Πέθανε ο Βασίλης Ζαχαριάδης!

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις και νέα για την Ελλάδα και τον κόσμο στο Athensmagazine.gr

 
 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share