Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Συνελήφθη και ο δεύτερος δραπέτης από τις φυλακές Αυλώνα!

Λίγες ώρες μετά τον πρώτο!

28 Μαΐου 2019 17:59
Συνελήφθη και ο δεύτερος δραπέτης από τις φυλακές Αυλώνα!

Μόνο λίγες ώρες «ελευθερίας» απόλαυσε ο νεαρός απο την Συρία που δραπέτευσε από τις φυλακές Αυλώνα, συνελήφθη στην περιοχή του Αυλώνα. Οι αστυνομικοί επιβεβαίωσαν την ταυτότητά του μετά την διασταύρωση των στοιχείων του και την δακτυλοσκόπηση που έκαναν στον νεαρό.

Όπως άλλωστε και ο σκληροτράχηλος Αλβανός κακοποιός, ο οποίος συνελήφθη σε επιχείρηση της Αστυνομίας, στην Ομόνοια, νωρίτερα το μεσημέρι της Τρίτης.

Συνελήφθη ο Αλβανός δραπέτης από τις φυλακές Αυλώνα.

Ο Αλβανός που δραπέτευσε από τις φυλακές Αυλώνα το βράδυ της Δευτέρας εντοπίστηκε στην Ομόνοια.

Πρόκειται, σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, για άτομο με ενεργή συμμετοχή στην επονομαζόμενη «μαφία του Κορυδαλλού».
Η απόδραση δύο κρατουμένων σημειώθηκε στις 21:40 της Δευτέρας από τις φυλακές Αυλώνα. Σύμφωνα με την αστυνομία, ένας κρατούμενος πήδηξε αρχικά την περίφραξη των φυλακών.

Ενας αστυνομικός της εξωτερικής φρουράς φέρεται να αντελήφθη το περιστατικό και να πυροβόλησε, ωστόσο οι δραπέτες κατάφεραν να ξεφύγουν, τραυματίζοντάς τον μάλιστα στο πρόσωπο. Ωστόσο, ένας δεύτερος κρατούμενος πήδηξε την περίφραξη, χτύπησε τον αστυνομικό και κατάφεραν να διαφύγουν και οι δύο.

Στο μεταξύ, παραγγελία δόθηκε από το υπουργείο Δικαιοσύνης προς το Σώμα Επιθεώρησης και Ελέγχου των Καταστημάτων Κράτησης για τη διενέργεια έκτακτου ελέγχου, προκειμένου να διακριβωθούν οι συνθήκες κάτω από τις οποίες απέδρασαν οι δύο κρατούμενοι από τις φυλακές Αυλώνα. Την ίδια στιγμή έχει διαταχθεί πειθαρχική προκαταρκτική εξέταση από εισαγγελέα, προκειμένου να αναζητηθούν τυχόν πειθαρχικές ευθύνες σωφρονιστικών υπάλληλων.

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Ηπειρος: Συνελήφθη παιδόφιλος που παρενοχλούσε ανήλικες!

Κρήτη: Συνελήφθη άντρας με 50 κιλά χασίς στο λιμάνι!

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις και νέα για την Ελλάδα και τον κόσμο στο Athensmagazine.gr

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share