Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Συγκέντρωση καθαριστριών στο Δρομακαΐτειο!

Ζητούν την άμεση νομοθετική ρύθμιση παράτασης των συμβάσεων τους!

28 Μαΐου 2019 16:18
Συγκέντρωση καθαριστριών στο Δρομακαΐτειο!

Συγκέντρωση έξω από τη Βουλή, προγραμματίζουν για αύριο, Τετάρτη, 29 Μαΐου, στις 9 το πρωί, οι καθαρίστριες στο «Δρομακαΐτειο» Νοσοκομείο, ζητώντας την άμεση νομοθετική ρύθμιση παράτασης των συμβάσεων τους, καθώς, όπως αναφέρουν, «εάν δεν συμβεί αυτό, απολύονται».

Οι συμβάσεις εργασίας, προσθέτουν, λήγουν τέλος Αυγούστου και «δεν έγινε παράταση με νομοθετική ρύθμιση, όπως είχαν δεσμευτεί οι υπουργοί Υγείας και ο διαγωνισμός δεν μπορεί να γίνει λόγω της προκήρυξης των εκλογών».

Δραματικές εικόνες στο Δρομοκαΐτειο!

Οι συμβάσεις τελειώνουν τον Αύγουστο και δεν ξέρουμε τι θα γίνει. Μας υποσχέθηκαν παράταση των συμβάσεων κι ο κ. Ξανθός κι ο κ. Πολάκης. Αντ' αυτού όμως δεν βλέπουμε να αλλάζει η κατάσταση. Παλεύουμε εδώ και τέσσερα χρόνια στο Δρομοκαΐτειο για να βρούμε μια λύση. Γίνεται διαχωρισμός και μας πετάνε έξω ανθρώπους που είμαστε εδώ 15-20 χρόνια» είπε στην κάμερα του Open TV η κυρία Τζένη Σεμοΐλη.
Κι από την πλευρά της η κυρία Κατερίνα Πετρέκα, που δουλεύει κι αυτή 12 χρόνια στο Δρομοκαΐτειο, δηλώνει ότι «αισθανόμαστε ως παιδιά ενός κατώτερου Θεού, την ώρα που βλέπουμε άλλες συναδέλφισσες να δικαιώνονται».

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share