Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Οι άγνωστες φωτογραφίες της Έλενας Ναθαναήλ στο κτήμα της!!! Η συνταρακτική ιστορία με το άλογο που "κατάλαβε" τον θάνατό της!!! (PHOTOS)

3 Ιουνίου 2013
Οι άγνωστες φωτογραφίες της Έλενας Ναθαναήλ στο κτήμα της!!! Η συνταρακτική ιστορία με το άλογο που

Πέντε χρόνια μετά το θάνατο της Έλενας, η κόρη της Ίνκα Τσαγκάρη δίνει αποκλειστικά στη News φωτογραφίες από το κτήμα της Εύβοιας και μιλάει για τη συγκλονιστική ιστορία του αλόγου!

Του Νίκου Νικόλιζα

«Το πολυαγαπημένο άλογο της μητέρας μου, ο Καλλίστρατος, πέθανε μία βδομάδα μετά το θάνατο της μητέρας μου. Την ημέρα δε που "έφυγε" η Έλενα, το άλογο έσπασε την πόρτα του στάβλου. Είχε καταλάβει τη μεγάλη απώλεια...» Με αυτή τη συγκλονιστική αποκάλυψη, η κόρη της μεγάλης σταρ του κινηματογράφου και του θεάτρου, Έλενας Ναθαναήλ, ξετυλίγει το κουβάρι των αναμνήσεών της και δίνει για πρώτη φορά στο φως της δημοσιότητας φωτογραφίες της πολυαγαπημένης της μητέρας που τράβηξε η ίδια στο κτήμα της Εύβοιας, αρκετά χρόνια πριν. Στο κτήμα που λιθαράκι λιθαράκι η Έλενα έχτισε με τα ίδια της τα χέρια.

Ήταν 4 Μαρτίου 2008, όταν η σπουδαία πρωταγωνίστρια χτυπημένη από την επάρατη νόσο και χωρίς να μάθει κανένας για τον αγώνα δρόμου που έκανε για να κρατηθεί στη ζωή έφευγε για την «άλλη διάσταση», όπως έλεγε η ίδια. Κοντά της, η πολυαγαπημένη της κόρη Ίνκα που είχε δώσει υπόσχεση ζωής να κρατήσει το κτήμα της Εύβοιας σαν ιερό κειμήλιο, αλλά και ο τελευταίος σύντροφος της ζωής της, ο Τάσος Μητρόπουλος. Την ημέρα που ο θάνατος είχε ήδη έρθει για την Έλενα και χωρίς κανένας από τους επιστάτες να γνωρίζει για το «φευγιό» της, στο κτήμα επικρατεί αναστάτωση. «Κανείς δεν θα μπορούσε να πιστέψει αυτό που συνέβη, όμως ο επιστάτης που βρισκόταν εκεί μπορεί να το επιβεβαιώσει» λέει σήμερα η Ίνκα και συνεχίζει την απίστευτη αφήγησής της. «Κατά τη διάρκεια της ημέρας που άφησε την τελευταία της πνοή η μητέρα μου, το άλογο που είχε σαν παιδί της, ο Καλλίστρατος, έκανε σαν τρελό. Χλιμίντριζε δυνατά και χτυπούσε τα πισινά πόδια του στην πόρτα του στάβλου. Όπως μας είπε ο επιστάτης έκανε σαν τρελό. Ήταν η πρώτη φορά που το είδε έτσι» λέει συγκινημένη στη News. Τη ρωτάμε για την ιστορία του αλόγου. «Το είχαμε πάρει από τον ιππόδρομο μαζί με τη μάνα μου, γιατί εκείνη πάντα ήθελε το κτήμα να το έχει σαν φάρμα. Ο Καλλίστρατος λοιπόν (όπως φώναζε το άλογο η Έλενα) είχε καρκίνο στους λεμφαδένες και θα το σκότωναν, όμως εκείνη το έκανε να ζήσει ακριβώς 25 χρόνια. Το άλογο άντεξε μόλις μία εβδομάδα μετά το θάνατό της... κι ύστερα "έφυγε" κι αυτό. Ήταν τόσο θλιβερό το θέαμα του θανάτου του, που έζησα για μια ακόμα φορά το θάνατο της μάνας μου. Τόσο τραγική κατάληξη» λέει και συγκινημένη μας επεξηγεί τι απεικονίζουν οι φωτογραφίες που δίνει αποκλειστικά στη News. «Οι φωτογραφίες αυτές, είναι τραβηγμένες από μένα περίπου το 1999 στο κτήμα της Έλενας. Δείχνουν με πόση στοργή περιποιείται το άλογο, τα αμπέλια. Εκεί ήταν όλη της η ζωή» μας λέει.

Διαβάστε περισσότερα στην εφημερίδα News που κυκλοφορεί αυτό το Σάββατο!

Για περισσότερα Πρόσωπα κάντε κλικ εδώ

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share