Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Θρίλερ με την εξαφάνιση του αγνοούμενου που βρέθηκε νεκρός! - Ποιες είναι οι εξελίξεις; (Video)

Γίνονται έρευνες!

28 Μαΐου 2019 13:27
Θρίλερ με την εξαφάνιση του αγνοούμενου που βρέθηκε νεκρός! - Ποιες είναι οι εξελίξεις; (Video)

Θρίλερ δίχως τέλος είναι η εξαφάνιση ενός άνδρα που αγνοούνταν 14 μήνες από τα Σπάτα και τελικά βρέθηκε νεκρός! Ποιες είναι οι εξελίξεις γύρω από την υπόθεση του;

Το πτώμα έχει βρεθεί σε προχωρημένη σήψη και αυτό θα δυσκολέψει τις Αρχές. Ο άνθρωπος όταν εξαφανίστηκε δεν είχε αυτοκίνητο αλλά ούτε ήξερε να οδηγεί!

Η σωρός του άτυχου άνδρα βρέθηκε ένα χρόνο μετά στην Μάνδρα Αττικής! Ο τελωνειακός είχε τραγική κατάληξη αφού κλήθηκε να καταθέσει στο δικαστήριο και μετά εξαφανίστηκε!

Οι φίλοι του τον περιγράφουν ως έναν άνθρωπο κοινωνικό που συνήθιζε να πηγαίνει στο καφενείο..

Όλα ξεκίνησαν στις 16 Μαρτίου όταν με έναν φίλο του είχαν βγει έξω να δουν αγώνα. Όταν τον άφησε πενήντα μέτρα μακριά από το σπίτι του ο φίλος του, ήταν η κρίσιμη στιγμή... Οι κάμερες μιας καντίνας που βρισκόταν κοντά δεν κατέγραψαν τίποτα. Από εκείνη την στιγμή κι ύστερα αγνοούνταν τα ίχνη του.

Δείτε το βίντεο:

Τραγωδία στο Ηράκλειο: Nεκρός 27χρονος σε τροχαίο!

O 27χρονος που τραυματίστηκε σοβαρά σε τροχαίο το απόγευμα της Δευτέρας, σε τροχαίο στην εθνική Αγίου Νικολάου - Ηρακλείου, στο ύψος των Λιμνών, υπέκυψε τελικά στα βαρύτατα τραύματα του.

H διοικήτρια του Νοσοκομείου Αγ. Νικολάου κ. Μαρία Σπινθούρη, υπογραμμίζοντας μεταξύ άλλων ότι ο άντρας ήταν σε πολύ άσχημη κατάσταση με βαριά κρανιοεγκεφαλική κάκωση.

Κατά την μεταφορά του στο Ηράκλειο από το νοσοκομείο του Αγίου Νικολάου δεν τα κατάφερε χάνοντας έτσι τη μάχη για την ζωή.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share