Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Πως απέδρασαν οι δύο κρατούμενοι από τις φυλακές Αυλώνα;

Η αστυνομία τους ψάχνει...

28 Μαΐου 2019 10:18
Πως απέδρασαν οι δύο κρατούμενοι από τις φυλακές Αυλώνα;

Η αστυνομία δεν έχει σταματήσει να ψάχνει τους 2 κρατούμενους που εχθές απέδρασαν από τις φυλακές Αυλώνα. Σήμερα, στο φως της δημοσιότητας έρχονται λεπτομέρειες για τον κινηματογραφικό, θα λέγαμε, τρόπο απόδρασης.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, οι δύο κρατούμενοι είχαν σκάψει σε προγενέστερο χρόνο ένα λαγούμι σε κοινόχρηστο χώρο της φυλακής, που βρισκόταν είτε κοντά είτε μέσα στο μαγειρείο. Με τα κλειδιά που είχε στην κατοχή του ο Σύριος μάγειρας κατάφεραν να φτάσουν στον χώρο κι ακολούθως να πηδήξουν από έναν μαντρότοιχο, στον οποίο είχε στηθεί σκαλωσιά για την ανέγερση σκοπιάς.

Εκεί ήρθαν πρόσωπο με πρόσωπο με μία αστυνομικό που περιπολούσε στην περιοχή. Όταν είδε τον πρώτο, έριξε προειδοποιητικά πυρά στον αέρα, όμως στη συνέχεια βγήκε κι ο άλλος και της επιτέθηκαν. Οι δραπέτες την έσπρωξαν και την πέταξαν κάτω, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ελαφρά, ενώ στη συνέχεια έφυγαν, πιθανότατα με αυτοκίνητο συνεργών.

Από το ίδρυμα του Αυλώνα απέδρασαν ένας Αλβανός και ένας Σύριος, με τον πρώτο να έχει πάρει μέρος σε συμπλοκή στο ψυχιατρείο του Κορυδαλλού τον περασμένο Μάρτιο. Το συγκεκριμένο επεισόδιο φαίνεται πως είχε να κάνει με το ξεκαθάρισμα της αλβανικής μαφίας στον Κορυδαλλό.

Εγκλειστοι φυλακών κατάπιαν ναρκωτικά για να μην τους πιάσουν!

Με την μέθοδο της κατάποσης, οι έγκλειστοι φυλακών επιχείρησαν να μεταφέρουν ναρκωτικά κατά τη διάρκεια μεταγωγής τους.

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ, άνδρες του τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Πατρών, αξιοποιώντας πληροφορίες που είχαν και αφορούσαν τα ναρκωτικά που είχαν καταπιεί οι δύο άνδρες κατά τη μεταγωγή τους σε σωφρονιστικό κατάστημα, τους μετέφεραν σε νοσηλευτικό ίδρυμα για ιατρικές εξετάσεις.

Κατά την παραμονή των δυο κρατουμένων σε νοσοκομείο της Πάτρας, ο 45χρονος απέβαλε από τον οργανισμό του 106 συσκευασίες ναρκωτικών με τη μορφή σφαιριδίων, που περιείχαν 180 γραμμάρια κάνναβης, ενώ ο 25χρονος απέβαλε 15 συσκευασίες ναρκωτικών, επίσης με τη μορφή σφαιριδίων, που περιείχαν 22 γραμμάρια κάνναβης.

Σε βάρος του 45χρονου και του 25χρονου σχηματίστηκε δικογραφία για εισαγωγή ναρκωτικών σε σωφρονιστικό κατάστημα.

Φυλακές Κορυδαλλού: Αυτοκτονία κρατούμενου στο ψυχιατρείο!

Τέλος στη ζωή του έβαλε ένας 61χρονος κατάδικος στις φυλακές Κορυδαλλού, ο οποίος βρέθηκε απαγχονισμένος στο κελί του, στο ψυχιατρείο των φυλακών.

Ο 61χρονος είχε πάρει εξιτήριο προκειμένου να μεταφερθεί σε άλλη φυλακή ωστόσο παρέμενε στο ψυχιατρείο καθώς λόγω των επερχόμενων εκλογών, έχουν ανασταλεί οι μεταγωγές.

Είχε καταδικαστεί το 2018 για τη δολοφονία της νύφης του, μέσα σε νυχτερινό κέντρο στο Ηράκλειο της Κρήτης.

Στις αρχές Οκτωβρίου του 2018 είχε επιτεθεί με μαχαίρι στην 53χρονη πρώην σύζυγο του αδελφού του όπου τις κατάφερε πολλαπλές μαχαιριές σε διάφορα σημεία του σώματός της.

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Απίστευτό: Ισοβίτης ζήτησε για δικηγόρο του βαρυποινίτη!

Φυλακές Αλικαρνασσού: Κρατούμενος προσπάθησε να αυτοκτονήσει!

Για περισσότερες ειδήσεις και νέα του AthensMagazine.gr για την Ελλάδα και τον κόσμο δείτε εδώ!
 

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share