Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Σοκαριστικό βίντεο: Σκηνή καταρρέει και εκατοντάδες παιδιά έπεσαν στο κενό!

Νεκρή μια 13χρονη!

28 Μαΐου 2019 09:15
Σοκαριστικό βίντεο: Σκηνή καταρρέει και εκατοντάδες παιδιά έπεσαν στο κενό!

Σοκαριστική η στιγμή της κατάρρευσης μιας θεατρικής σκηνής στην Κίνα, τη στιγμή που επάνω της βρίσκονταν εκατοντάδες παιδιά και ενήλικες.

Το τραγικό ατύχημα, προκάλεσε τον θάνατο μιας 13χρονης και τον τραυματισμό ακόμα 14 ατόμων, σημειώθηκε το περασμένο Σάββατο στην πόλη Τσανγκτσόου, κατά τη διάρκεια μιας οντισιόν χορού στο θεατρό «Χρυσό Χρυσάνθεμο».

Αμέσως, άτομα από το κοινό έτρεξαν να βοηθήσουν. Η πυροσβεστική χρειάστηκε περίπου 20 λεπτά για να απεγκλωβίσει τα παιδιά, μερικά από τα οποία είχαν παγιδευτεί κάτω από βαριά κομμάτια ξύλου

Απίστευτο: Ρώσος αξιωματούχος πλάκωσε δημοσιογράφο επειδή τον ρώτησε αν είναι διεφθαρμένος! (Video)

Ένας δημοσιογράφος και οι ερωτήσεις του έκαναν έξαλλο ένα Ρώσο αξιωματούχο ο οποίος φέρεται να είναι εμπλεκόμενος σε υπόθεση διαφθοράς.

Πρωταγωνιστής ο επικεφαλής περιφέρειας στην Σιβηρία, Σεργκέι Ζάιτσεφ, ο οποίος οργίστηκε τόσο πολύ από τις ερωτήσεις του δημοσιογράφου που τον σήκωσε στον αέρα και τον πέταξε με δύναμη στο πάτωμα!

Όλα ξεκίνησαν όταν ο δημοσιογράφος άρχισε να ρωτά τον Ζάιτσεφ, ο οποίος είχε εκλεγεί με το κόμμα του Ρώσου προέδρου Βλαντιμίρ Πούτιν, για τον τρόπο με τον οποίο βρήκε τα χρήματα για το πολυτελές καινούργιο σπίτι του.

Ο δημοσιογράφος ρώτησε, μάλιστα, τον Ζάιτσεφ αν τα χρήματα προήλθαν από τα πάνω από 65 εκατομμύρια ευρώ που δόθηκαν για την ανακατασκευή σπιτιών που καταστράφηκαν σε φωτιές το 2015.

«Τι στο καλό με ρωτάτε τώρα;» απάντησε οργισμένα ο Ρώσος αξιωματούχος. Η επόμενη κίνησή του ήταν να σπρώξει το μικρόφωνο με τον δημοσιογράφο να αντιδρά. «Γιατί με σπρώχνετε; Έχω περισσότερες ερωτήσεις, έχω ακόμα ερωτήσεις για το σπίτι σας...» ακούγεται να λέει στον Ζάιτσεφ.

Ο εκτός εαυτού αξιωματούχος στη συνέχεια σήκωσε στον αέρα και πέταξε στο πάτωμα τον δημοσιογράφο. Αμέσως μετά συνεργάτες του Ζάιτσεφ μπήκαν στο γραφείο και πέταξαν έξω τόσο τον δημοσιογράφο όσο και τον εικονολήπη.

Σημειώνεται ότι μετά το επεισόδιο το κόμμα του Βλαντιμίρ Πούτιν απέβαλε από τις τάξεις του τον εν λόγω αξιωματούχο.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share