Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Απίστευτο: Ρώσος αξιωματούχος πλάκωσε δημοσιογράφο επειδή τον ρώτησε αν είναι διεφθαρμένος! (Video)

Απροσδόκητη εξέλιξη!

28 Μαΐου 2019 07:34
Απίστευτο: Ρώσος αξιωματούχος πλάκωσε δημοσιογράφο επειδή τον ρώτησε αν είναι διεφθαρμένος! (Video)

Ένας δημοσιογράφος και οι ερωτήσεις του έκαναν έξαλλο ένα Ρώσο αξιωματούχο ο οποίος φέρεται να είναι εμπλεκόμενος σε υπόθεση διαφθοράς.

Πρωταγωνιστής ο επικεφαλής περιφέρειας στην Σιβηρία, Σεργκέι Ζάιτσεφ, ο οποίος οργίστηκε τόσο πολύ από τις ερωτήσεις του δημοσιογράφου που τον σήκωσε στον αέρα και τον πέταξε με δύναμη στο πάτωμα!

Όλα ξεκίνησαν όταν ο δημοσιογράφος άρχισε να ρωτά τον Ζάιτσεφ, ο οποίος είχε εκλεγεί με το κόμμα του Ρώσου προέδρου Βλαντιμίρ Πούτιν, για τον τρόπο με τον οποίο βρήκε τα χρήματα για το πολυτελές καινούργιο σπίτι του.

Ο δημοσιογράφος ρώτησε, μάλιστα, τον Ζάιτσεφ αν τα χρήματα προήλθαν από τα πάνω από 65 εκατομμύρια ευρώ που δόθηκαν για την ανακατασκευή σπιτιών που καταστράφηκαν σε φωτιές το 2015.

«Τι στο καλό με ρωτάτε τώρα;» απάντησε οργισμένα ο Ρώσος αξιωματούχος. Η επόμενη κίνησή του ήταν να σπρώξει το μικρόφωνο με τον δημοσιογράφο να αντιδρά. «Γιατί με σπρώχνετε; Έχω περισσότερες ερωτήσεις, έχω ακόμα ερωτήσεις για το σπίτι σας...» ακούγεται να λέει στον Ζάιτσεφ.

Ο εκτός εαυτού αξιωματούχος στη συνέχεια σήκωσε στον αέρα και πέταξε στο πάτωμα τον δημοσιογράφο. Αμέσως μετά συνεργάτες του Ζάιτσεφ μπήκαν στο γραφείο και πέταξαν έξω τόσο τον δημοσιογράφο όσο και τον εικονολήπη.

Σημειώνεται ότι μετά το επεισόδιο το κόμμα του Βλαντιμίρ Πούτιν απέβαλε από τις τάξεις του τον εν λόγω αξιωματούχο.

Γιάννης Μπουτάρης: «Είμαι νιόπαντρος, θα αφοσιωθώ στη σύζυγό μου!» (Video)

Το εκλογικό του δικαίωμα άσκησε το μεσημέρι ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης, ο οποίος ψήφισε στο Γενικό Λύκειο Διαπολιτισμικής Εκπαίδευσης,συνοδευόμενος από τη σύζυγο του, Μαρία.

Ο δήμαρχος υποστήριξε πως η απόφασή του να μη συμμετέχει στη σημερινή εκλογική διαδικασία ήταν εύκολη, ενώ αναφέρθηκε στα μελλοντικά του σχέδια, μιας και η θητεία της διοίκησής του λήγει στις 31 Αυγούστου 2019.

«Έχω 12 χρόνια που ασχολούμαι με την Τοπική Αυτοδιοίκηση. Πέρασα καλά και κακά και τώρα είναι η ώρα να αποσυρθώ από τα κοινά του δήμου. Από κει και πέρα έχω πολλά άλλα πράγματα να κάνω. Το Μουσείο Ολοκαυτώματος, στο οποίο είμαι πρόεδρος και μέχρι το τέλος της χρονιάς θα αρχίσει να χτίζεται. Έχω ένα ακόμη όνειρο, την Κιβωτό του Ελληνικού Αμπελώνα, ενώ είμαι νιόπαντρος και θέλω να ασχοληθώ με τη γυναίκα μου», είπε χαρακτηριστικά.

Ρωτήθηκε για τις επισκέψεις του στα εκλογικά κέντρα υποψηφίων ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης απάντησε: «Θεωρώ ότι ήταν μια χειρονομία πολιτικής ευγένειας. 'Οπως τους δέχτηκα όλους τους υποψηφίους δημάρχους στο δημαρχείο και τους ευχήθηκα καλή επιτυχία, με την ίδια λογική επισκέφτηκα και τα εκλογικά τους κέντρα, επειδή έχω φίλους που ψηφίζουν διάφορα κόμματα. Εγώ δεν θα επηρεάσω κανέναν τι ψηφίζει. Μου ζήτησαν όλοι ψηφοδέλτια. Πέρασα από Βούγια, Ταχιάο, Λεκάκη, Παπαστεργίου, Νοτοπούλου και αυτό το θεωρώ ότι είναι μια χειρονομία πολιτικής ευγένειας. Εγώ τελείωσα από δήμαρχος. Από 'κει και πέρα η πόλη ας κάνει το κουμάντο της».

Ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης αναφέρθηκε ιδιαίτερα στις Ευρωεκλογές, τονίζοντας πως «η Ευρώπη παίζει πολύ μεγάλο ρόλο στη ζωή μας» και πως θα πρέπει «να μετέχουμε ενεργά, γιατί από την Ευρώπη εξαρτάται και η καλή πορεία της Ελλάδας». Παράλληλα, για τους δεκαεπτάχρονους και τις δεκαεπτάχρονες, που ψηφίζουν φέτος για πρώτη φορά, ο κ.Μπουτάρης υποστήριξε πως θα έπρεπε να έχει προηγηθεί κατάλληλη εκπαίδευση.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share