Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Τραγωδία στο Μοσχάτο: Θρίλερ με την κηδεία της 14χρονης!

Τι συνέβη;

27 Μαΐου 2019 22:00
Τραγωδία στο Μοσχάτο: Θρίλερ με την κηδεία της 14χρονης!

Προφυλακιστέος κρίθηκε σήμερα με ομόφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα, ο 43χρονος ο οποίος φέρεται να διατηρούσε ερωτική σχέση με την 14χρονη μαθήτρια, η οποία έβαλε τέλος στη ζωή της πέφτοντας στις γραμμές του Ηλεκτρικού στο Μοσχάτο.

Ο 43χρονος έχει παραδεχθεί τη σχέση του με τη 14χρονη που αυτοκτόνησε την περασμένη Πέμπτη, καθώς και με ακόμη μία ακόμη ανήλικη το διάστημα 2014-2018, η οποία σήμερα είναι 17 ετών.
Την ίδια ώρα, οι δικαστικές αρχές ερευνούν δύο νέες καταγγελίες ανήλικων κοριτσιών, που έγιναν μετά την αποκάλυψη της δράσης του κατηγορουμένου.

Γιατί καθυστερεί η κηδεία της ανήλικης

Όπως μετέδωσε η εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», ο βιολογικός πατέρας της 14χρονης, ο οποίος ζει εκτός Αθηνών με τη νέα του σύζυγο, ήταν αυτός που κλήθηκε να κάνει αναγνώριση της σορού της άτυχης κοπέλας.

Η 14χρονη μία μέρα πριν βάλει τέλος στη ζωή της είχε οδηγηθεί στην ιατροδικαστική υπηρεσία, όπου είχε δώσει δείγμα DNA, μετά την καταγγελία που είχε γίνει εις βάρους του 43χρονου για αποπλάνηση ανηλίκου. Έτσι, ο βιολογικός της πατέρας δεν χρειάστηκε να δώσει εκ νέου δείγμα DNA για να γίνει ταυτοποίηση. Ωστόσο, η σορός της δεν έχει παραδοθεί ακόμα στους οικείους της, ώστε να γίνει η κηδεία. Αυτό θα γίνει όταν ολοκληρωθεί η έρευνα.

Τραγωδία στο Μοσχάτο: "... δεν αξιολογούνται όπως θα ‘πρεπε και χάνονται ανθρώπινες ζωές…" αναφέρει το Χαμόγελο του Παιδιού!

Την τραγική ιστορία που εξελίχθηκε στο Μοσχάτο και είχε ως αποτέλεσμα την αυτοκτονία ενός 14χρονου κοριτσιού σχολίασε ο πρόεδρος του οργανισμού «Χαμόγελο του Παιδιού», Κώστας Γιαννόπουλος, σημειώνοντας ότι θα έπρεπε να έχει λάβει ψυχολογική στήριξη το άτυχο παιδί άμεσα μετά την καταγγελία που έφτασε στις Αρχές. από τη στιγμή.


«Αμέσως μόλις μας κάλεσε ο πολίτης και κατήγγειλε τι συνέβαινε με την 14χρονη, παρακάμψαμε την γραφειοκρατία και τον συνδέσαμε κατευθείαν με το τμήμα Ανηλίκων. Την επόμενη μέρα ακριβώς, στείλαμε όλα τα στοιχεία της καταγγελίας στην Εισαγγελία» τόνισε ο κ. Γιαννόπουλος, συμπληρώνοντας: «Ενημερώσαμε άμεσα τις Αρχές όπως κάνουμε πάντα σε τέτοιες περιπτώσεις. Παρά το γεγονός ότι στο Τμήμα Προστασίας Ανηλίκων υπάρχουν δύο εξαίρετοι ψυχολόγοι, το παιδί δεν προστατεύτηκε».

Όπως ανέφερε ο πρόεδρος του «Χαμόγελου του Παιδιού», ο οργανισμός διαθέτει το μοναδικό κέντρο στην Αθήνα για ανάλογες περιπτώσεις. «Δυστυχώς δεν μας ζητήθηκε να βοηθήσουμε» υπογράμμισε.

Τι ανέφερε η αναφορά του «Χαμόγελου του Παιδιού»
Σύμφωνα με το «Χαμόγελο του Παιδιού», η καταγγελία ξεκίνησε έπειτα από τηλεφώνημα που έκανε πολίτης, λέγοντας ότι είχε αντιληφθεί την ανάρμοστη συμπεριφορά του 43χρονου ψιλικατζή απέναντι στην 14χρονη μαθήτρια.

Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε το Χαμόγελο, «την Πέμπτη 9 Μαΐου πολίτης κατήγγειλε στην τηλεφωνική γραμμή του οργανισμού πως ένας άνδρας κακοποιούσε κατ’ εξακολούθηση ένα ανήλικο κορίτσι μόλις 14 χρόνων».

Η αναφορά σημείωνε επίσης ότι η 14χρονη είχε ειδωθεί επανειλημμένα να βρίσκεται μαζί με το συγκεκριμένο ενήλικο άτομο και να συχνάζει στο κατάστημα ψιλικών που διατηρούσε ο ίδιος στην περιοχή, καθώς και ότι η ανήλικη κοπέλα είχε ειδωθεί να επιβιβάζεται στο αυτοκίνητο του συγκεκριμένου ατόμου από πλατεία της περιοχής.

Παράλληλα, ο πολίτης ενημέρωσε για δημόσια ανταλλαγή μηνυμάτων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μεταξύ του 14χρονου κοριτσιού και του ενήλικα που παρέπεμπαν στην ύπαρξη σχέση εξάρτησης της ανήλικης και κακοποίησης της από τον συγκεκριμένο ενήλικο άντρα.

Στη συνέχεια, το «Χαμόγελο του Παιδιού» με τη σειρά του ενημέρωσε τις εισαγγελικές και αστυνομικές Αρχές, να ερευνήσουν την υπόθεση και να προβούν στις απαραίτητες ενέργειες. «Αλλά δυστυχώς δεν αξιολογούνται όπως θα ‘πρεπε και χάνονται ανθρώπινες ζωές…», κατέληξε ο κ. Γιαννόπουλος.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share