Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Αλβανία: Φωτογραφίες του Έντι Ράμα να παίρνει ναρκωτικά! (photos)

Σάλος στην γείτονα χώρα!

26 Μαΐου 2019 21:19
Αλβανία: Φωτογραφίες του Έντι Ράμα να παίρνει ναρκωτικά! (photos)

Απαντώντας στις δηλώσεις των δημοσιογράφων ότι οι φωτογραφίες είναι προϊόν μοντάζ, ο Μπερίσα κάλεσε τον Αλβανό πρωθυπουργό, Έντι Ράμα, να κάνει το τεστ ναρκωτικών.

Ο πρώην πρωθυπουργός της Αλβανίας, Σαλί Μπερίσα, παρουσίασε ορισμένες φωτογραφίες στον αλβανικό τηλεοπτικό σταθμό Opinion, υποστηρίζοντας ότι στη φωτογραφία είναι ο πρωθυπουργός Έντι Ράμα όταν «παίρνει τη δόση του».

Όπως αναφέρεται στο Βαλκανικό Περισκόπιο, ο Μπερίσα, απαντώντας στις δηλώσεις των δημοσιογράφων ότι οι φωτογραφίες είναι προϊόν μοντάζ, κάλεσε τον Αλβανό πρωθυπουργό, Έντι Ράμα, να παρατήσει τις φωτογραφίες και να πάει να κάνει το τεστ ναρκωτικών.

Το γεγονός αυτό δείχνει ότι η αντιπαράθεση στην πολιτική σκηνή της Αλβανίας έχει φθάσει σε πολύ επικίνδυνο σημείο.

Δείτε τη συλλογή με τις φωτογραφίες:

Είδηση σοκ: Υπέστη έμφραγμα ο πρωθυπουργός της Αλβανίας, Έντι Ράμα!

Σε νοσοκομείο του Βερολίνου νοσηλεύεται τις τρεις τελευταίες ημέρες ο πρωθυπουργός της Αλβανίας, Έντι Ράμα.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα των αλβανικών μέσων ενημέρωσης, τα οποία επικαλούνται πηγές προσκείμενες στο πρωθυπουργικό γραφείο, ο Έντι Ράμα υπέστη έμφραγμα και εισήχθη εσπευσμένα σε ιδιωτική κλινική στα Τίρανα.

Στη συνέχεια, λόγω της κατάστασής τους κρίθηκε απαραίτητη η διακομιδή του σε νοσοκομείο του Βερολίνου όπου, μάλιστα, μεταφέρθηκε με απευθείας πτήση τσάρτερ.

Ας σημειωθεί πως τα ίδια δημοσιεύματα ανέφεραν πως η κατάσταση της υγείας του είχε επιδεινωθεί.

«Με σκοτώνει, με σκότωσε», ούρλιαζε και μπήκε σε ταξί για να σωθεί από τον άνδρα της, αντιπτέραρχο!

Σοκάρουν οι αποκαλύψεις από το οικογενειακό έγκλημα στο Ελληνικό, με πρωταγωνιστή έναν αντιπτέραρχο και την σύζυγό του!

Συγκλονιστική είναι η περιγραφή αυτοπτών μαρτύρων για το αιματηρό επεισόδιο στη λεωφόρο Βουλιαγμένης, όπου αντιπτέραρχος εν αποστρατεία πυροβόλησε την βουλγαρικής καταγωγής σύντροφό του και στη συνέχεια αυτοπυροβολήθηκε.

Σύμφωνα με οδηγό ταξί, η γυναίκα τον σταμάτησε και μπήκε αιμόφυρτη φωνάζοντας «με σκοτώνει, με σκότωσε». Ο οδηγός σε κατάσταση σοκ ζήτησε από τη γυναίκα να βγει από το όχημα, που φέρει κηλίδες από αίμα. Όπως μάλιστα είπε, στη συνέχεια άκουσε και πάλι πυροβολισμούς.

Γείτονες αναφέρουν ότι το ζευγάρι, που ήταν παντρεμένο εδώ και ένα χρόνο περίπου δεν είχε δημιουργήσει παλαιότερα προβλήματα, ενώ ούτε ακούγονταν τσακωμοί τις προηγούμενες ημέρες. Άλλες, ωστόσο, μαρτυρίες κάνουν λόγο για μαρτυρική ζωή που περνούσε ο ηλικιωμένος άνδρας στα χέρια της συζύγου του.

Σύμφωνα με νεότερη εξέλιξη νεκροί είναι και οι οι πρωταγωνιστές της τραγωδίας!

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο Athensmagazine.gr.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share