Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Συνέβη πριν λίγο: Καραμπόλα στην Εθνική οδό

Τι συνέβη;

26 Μαΐου 2019 18:49
Συνέβη πριν λίγο: Καραμπόλα στην Εθνική οδό

Καραμπόλα τριών οχημάτων σημειώθηκε το απόγευμα της Κυριακής στο 36ο χλμ. της Εθνικής Οδού Αθηνών - Κορίνθου, λίγο μετά τα Μέγαρα.

Πιο συγκεκριμένα, το τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε στην αριστερή λωρίδα μεταξύ τριών οχημάτων, με αποτέλεσμα στο σημείο να προκληθεί μποτιλιάρισμα.

Ευτυχώς, δεν υπήρξαν τραυματισμοί, παρά μόνο υλικές ζημιές.

Ξέχασε το χειρόφρενο κάτω και τον χτύπησε το φορτηγό του!

Είχε σταθμεύσει το όχημα του και ξέχασε το χειρόφρενο.

Σύμφωνα με την Αστυνομία το περιστατικό συνέβη στην Πάφο, το πρωί της Τετάρτης (22/5) λίγο μετά τις 7.
Συγκεκριμένα, 24χρονος στάθμευσε το φορτηγό του στην άκρη του δρόμου για να φορτώσει οικοδομικά υλικά, ωστόσο ξέχασε να ανεβάσει το χειρόφρενο με αποτέλεσμα να χτυπηθεί από το όχημα.

Στη σκηνή έσπευσε ασθενοφόρο όπου τον μετέφερε στο Νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε από του γιατρούς ότι φέρει κατάγματα αγκώνα, περόνης και μηρού.

Η κατάσταση της υγείας του κρίνεται σοβαρή άλλα εκτός κινδύνου.

Σοκ: Έκρηξη σε όχημα 19χρονου!

Υπόθεση απόπειρας καταστροφής περιουσίας με εκρηκτικές ύλες διερευνά η Αστυνομία, μετά από έκρηξη κροτίδας που σημειώθηκε χθες σε σταθμευμένο αυτοκίνητο, στην Λεμεσό.

Η έκρηξη σημειώθηκε γύρω στις 4.40 το απόγευμα χθες, σε αυτοκίνητο, ιδιοκτησία 19χρονου, το οποίο βρισκόταν σταθμευμένο στην περιοχή Ομονοίας.

Σοκαριστικό τροχαίο στη Ρόδο: Προστατευτική μπάρα διαπέρασε αυτοκίνητο!

Το τροχαίο ατύχημα παραλίγο να εξελιχθεί σε τραγωδία στο νησί της Ρόδου, σημειώθηκε σήμερα λίγο πριν τις 11 το πρωί στο 5ο χιλιόμετρο της Εθνικής οδού Ρόδου- Λίνδου.

Το αυτοκίνητο που οδηγούσε η γυναίκα «καρφώθηκε» στο προστατευτικό κιγκλίδωμα στη δεξιά μεριά του δρόμου, με αποτέλεσμα τμήμα του μεταλλικού στηθαίου, να διεμβολήσει το αυτοκίνητο και να περάσει σε απόσταση αναπνοής απο την οδηγό.

Απο τα συντρίμια του αυτοκινήτου, διερχόμενοι οδηγοί έβγαλαν σε κατάσταση σοκ τη νεαρή οδηγό και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ τη μετέφερε στο νοσοκομείο της Ρόδου για προληπτικούς κυρίως λόγους.

Στο σημείο διακόπηκε η κυκλοφορία για αρκετή ώρα.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share