Σάββατο, 21 Σεπτεμβρίου 2019

Απίστευτο: Ιερόδουλη βγάζει 1 εκατομμύριο ευρώ τον χρόνο!

Λένε πως έχει το μεγαλύτερο εισόδημα!

25 Μαΐου 2019 16:53
Απίστευτο: Ιερόδουλη βγάζει 1 εκατομμύριο ευρώ τον χρόνο!

H 27χρονη ιερόδουλη ζει στη Νεβάδα και δουλεύει μέχρι και 80 ώρες την εβδομάδα, βγάζοντας πάνω από 1 εκατομμύριο δολάρια τον χρόνο από τις ερωτικές της συνευρέσεις! Λένε μάλιστα πως είναι η γυναίκα με το μεγαλύτερο εισόδημα από τις ερωτικές υπηρεσίες που προσφέρει και μάλιστα απόλυτα νόμιμα, αφού στην περιοχή που δραστηριοποιείται οι ιερόδουλες θεωρούνται ανεξάρτητες επαγγελματίες, κάτι που σημαίνουν οτι θέτουν εκείνες τους όρους σε κάθε εργασία τους και ανά πάσα στιγμή μπορούν να αρνηθούν οποιαδήποτε συνεύρεση με υποψήφιο πελάτη ή ικανοποίηση κάποιας επιθυμίας του.

undefined

Η ίδια λέει: «Ένα εκατομμύριο δολάρια, αν τα διαιρέσεις δια 12 που είναι οι μήνες του χρόνου, σημαίνει οτι πρέπει κάθε μήνα να βγάζω 84.000 δολάρια. Αν έχω μία διανυκτέρευση με πελάτη που κοστίζει 20.000 δολάρια, τότε βγαίνει εύκολα το ποσό αυτό. Στον χώρο μας, οι πιο επιτυχημένες κοπέλες βγάζουν περίπου 400.000 με 700.000 δολάρια τον χρόνο. Εγώ βγάζω σχεδόν τα διπλάσια και αυτό είναι εντυπωσιακό. Όλες δουλεύουμε ως ανεξάρτητες. Κάτι που σημαίνει οτι εμείς καθορίζουμε τις υπηρεσίες που θα προσφέρουμε, σε ποιον θα τις προσφέρουμε και την τιμή που θα έχουν. Μπορούμε να αρνηθούμε για οποιονδήποτε λόγο, αν δεν θέλουμε να κάνουμε κάτι».

undefined

Ιερόδουλες αποκαλύπτουν: Τι ζητάει ο Έλληνας στο κρεβάτι ανάλογα με το επάγγελμα του!

Ιερόδουλες αποκαλύπτουν: Τι ζητάει ο Έλληνας στο κρεβάτι ανάλογα με το επάγγελμα του!

Οι ιερόδουλες Αθήνας και πέριξ μας κάνουν τη μεγάλη χάρη και μας αποκαλύπτουν τι συνήθειες έχουν οι Έλληνες στο κρεβάτι, αναλόγως με το επάγγελμά τους. Μας επιβεβαιώνουν δηλαδή ότι αλλιώς τη βρίσκει ο τίμιος ο μεροκαματιάρης ο ταξιτζής και αλλιώς ο τραγικός ο ινφλουένσερ, που όλη μέρα καίγεται στα σόσιαλ.

Ανοίξανε, λοιπόν, τα στόματα και ένας τόνος άβολης αλήθειας εκτοξεύτηκε, δείχνοντας πώς είναι το αληθινό πρόσωπο των Ελλήνων, όταν σβήνουν τα φώτα και τα ρούχα πετιούνται στο στάνταρ χιλιολερωμένο πάτωμα.

Κάθε ιερόδουλη που ακολουθεί περιγράφει λιτά και με δυο λόγια την εμπειρία που είχε με κάποιον 'εργαζόμενο', και τι ακριβώς πήγε καλά ή στραβά κατά τη 'συνεύερεσή' τους.

Για δες ποια είναι η συμπεριφορά των Ελλήνων στο κρεβάτι, ανάλογα με το επάγγελμά τους, πέντε φορές το έχω επαναλάβει, αμάν με αυτόν τον πρόλογο, κάπου να τελειώσει.

 1. Βιβλιοθηκονόμος

  2. Δημοσιογράφος σε site

  3. Σεκιουριτάς

  4. Περιπτεράς

  5. Πιλότος

  6. Μηχανικός αυτοκινήτων

  7. Ντελιβεράς

  8. Γιατρός

  9. Influencer

  10. Ταξιτζής
 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share