Τρίτη, 14 Ιουλίου 2020

Συναγερμός στις ΗΠΑ: Δέκα τραυματίες μετά από πυροβολισμούς!

Σε κρίσιμη κατάσταση!

25 Μαΐου 2019 12:21
Συναγερμός στις ΗΠΑ: Δέκα τραυματίες μετά από πυροβολισμούς!
Follow us on Google News

Δέκα άτομα τραυματίστηκαν μετά από πυροβολισμούς σε μπαρ του Τρέντον, όπως ανακοίνωσε η αστυνομία του Νιου Τζέρσει στις ΗΠΑ.

Δέκα άτομα τραυματίστηκαν μετά από πυροβολισμούς σε μπαρ του Τρέντον, όπως ανακοίνωσε η αστυνομία του Νιου Τζέρσει.   Ο εκπρόσωπος των αστυνομικών αρχών του Τρέντος, Στήβεν Βαρν, ανέφερε ότι πέντε άνδρες και πέντε γυναίκες έχουν διακομιστεί σε κοντιν

Ο εκπρόσωπος των αστυνομικών αρχών του Τρέντος, Στήβεν Βαρν, ανέφερε ότι πέντε άνδρες και πέντε γυναίκες έχουν διακομιστεί σε κοντινά νοσοκομεία της περιοχής.

Ένας από τους τραυματίες είναι σε κρίσιμη κατάσταση και υποβλήθηκε εκτάκτως σε χειρουργική επέμβαση.

Εξάρχεια: Πυροβολισμοί μεταξύ εμπόρων ναρκωτικών!

Σήμερα το βράδυ και συγκεκριμένα λίγο μετά τις 11, στα Εξάρχεια σημειώθηκαν πυροβολισμοί. Πληροφορίες από κατοίκους της περιοχής αναφέρουν ότι άνδρας που ανήκει στα οργανωμένα κυκλώματα διακίνησης ναρκωτικών πυροβόλησε με περίστροφο αρκετές φόρες εναντίον μελών αντίπαλης ομάδας εμπόρων ναρκωτικών.

undefined

Συναγερμός στο Μαρούσι: Πυροβολισμοί μετά από τσακωμό ζευγαριού!

Συναγερμός στο Μαρούσι: Πυροβολισμοί μετά από τσακωμό ζευγαριού!

Συναγερμός σήμανε στο Μαρούσι μετά από περιστατικό με πυροβολισμούς στην οδό Δωδεκανήσου.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες από την περιοχή ένας άνδρας φέρεται να είχε έντονο καυγά με τη σύζυγό του στην οδό Δωδεκανήσου, όπου και σημειώθηκαν οι πυροβολισμοί.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share