Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Απίστευτό: Ισοβίτης ζήτησε για δικηγόρο του βαρυποινίτη!

Ήθελε να δικαστεί η υπόθεση του "χωρίς αναβολές"!

25 Μαΐου 2019 12:15
Απίστευτό: Ισοβίτης ζήτησε για δικηγόρο του βαρυποινίτη!

Έφεση στο Ανώτατο Δικαστήριο της Δημοκρατίας άσκησε ισοβίτης των Κεντρικών Φυλακών ζητώντας τρεις θεραπείες.

Συγκεκριμένα το πρωτόδικο Δικαστήριο να δικάσει την υπόθεση χωρίς αναβολές (εκκρεμεί εναντίον του υπόθεση), να του παραδοθεί όλο το μαρτυρικό υλικό της εν λόγο υπόθεσης και όπως του επιτραπεί να τον υπερασπιστεί συγκεκριμένος βαρυποινίτης των Κεντρικών Φυλακών.
Στο Δικαστήριο τα δυο πρόσωπα για την απαγωγή κοπέλας στη Λεμεσό
Σύμφωνα με την απόφαση του Ανωτάτου, το μαρτυρικό υλικό της υπόθεσης παραδόθηκε όντος στον ισοβίτη, ωστόσο θεωρεί ότι υπάρχει περαιτέρω υλικό για να του δοθεί.

Όσον αφορά, στο αίτημα του για να εκδικαστεί η υπόθεση του χωρίς αναβολές, το Ανώτατο δεν έχει τη δυνατότητα να διατάξει το πρωτόδικο Δικαστήριο πώς θα χειριστεί την υπόθεση.
Ενώ τέλος, για το αίτημα του όπως τον υπερασπιστεί βαρυποινίτης τον Κεντρικών Φυλακών, αυτό δεν μπορεί να εγκριθεί εφόσον σύμφωνα με το Νόμο ένας κατηγορούμενος/εφεσείων δικαιούται ή να χειριστεί την υπόθεση του ο ίδιος ή να διορίσει δικηγόρο εγγεγραμμένο σύμφωνα με το Νόμο.

Τέλος όπως αναφέρει η απόφαση του Ανωτάτου, «θεωρούμε την έφεση αυτή ως άνευ αντικειμένου και εν πάση περιπτώσει ως εκδήλως αβάσιμη και την απορρίπτουμε».

Ηπειρος: Συνελήφθη παιδόφιλος που παρενοχλούσε ανήλικες!

Ο παιδόφιλος βρίσκεται πλέον στα χέρια της αστυνομίας, δρούσε στην Ηπείρο και παρενόχλησε σεξουαλικά δυο ανήλικα κορίτσια κάνοντάς τους ανήθικες προτάσεις.

Συνελήφθη την Πέμπτη το βράδυ, σε πόλη της Ηπείρου, από αστυνομικούς του οικείου Τμήματος Ασφάλειας, 40χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για απόπειρα προσβολής της γενετήσιας αξιοπρέπειας και αποπλάνησης ανηλίκων.

Ο δράστης προσέγγισε, σε διαφορετικές περιοχές, δύο ανήλικα κορίτσια, που κινούνταν πεζά και με ασελγείς χειρονομίες και προτάσεις αποπειράθηκε να προσβάλει τη γενετήσια αξιοπρέπειά τους, ενώ παράλληλα αποπειράθηκε ανεπιτυχώς να αποπλανήσει τη μία ανήλικη.

Μετά τις σχετικές καταγγελίες, οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν έρευνες και αναζητήσεις, με αποτέλεσμα να εντοπίσουν τον 40χρονο και να τον συλλάβουν. Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Τραγωδία στο Μοσχάτο: Ο 43χρονος ομολόγησε τις σχέσεις του με ανήλικες!

Ο 43χρονος που κατηγορείται για την αποπλάνηση της 14χρονης μαθήτριας που έβαλε τέλος στη ζωή της πέφτοντας στις γραμμές του ηλεκτρικού στο Μοσχάτο, σόκαρε με την κατάθεσή του.

Ο άντρας 43 ετών ομολόγησε τόσο τη σχέση του με τη μαθήτρια, όσο και τη σχέση του στο παρελθόν και με ένα άλλο κορίτσι, επίσης 14 ετών.

Το πορνογραφικό υλικό που βρέθηκε στα προσωπικά του αντικείμενα και πρόκειται για γυμνές φωτογραφίες και βίντεο της δεύτερης ανήλικης, ισχυρίστηκε ότι ήταν εν γνώσει της μαθήτριας και ότι τα κρατούσε λόγω της πολύ στενής σχέσης που είχαν στο παρελθόν.

Τραγικές φιγούρες στην υπόθεση δεν ειναι μόνο οι γονείς και οι συμμαθητές της 14χρονης, αλλά και η σύζυγος και η κόρη του κατηγορουμένου, ο οποίος φαίνεται πως είχε δυο πρόσωπα.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share